Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Tlenek manganu IV jest zajebiście trujący..ale pewnie ameryki nie odkryłem
ale za to odkryłem Chlorek manganu II który powstaje po styczności T.Manganu z kwasem solnym w żołądku
MnO2 + 4 HCl → MnCl2 + 2 H2O + Cl2
http://pl.wikipedia.org/wiki/Chlorek_manganu(II)
No a skutki działania tego chlorku nie uśmiechają mi się....
Przez co filtrujecie kota....? Ja zawsze przez strzykawe 50ml i ładuje chusteczek tak z 1/4 wielkości
ale i tak pewnie jakieś molekuły sie przedostają(szczegulnie jak sie tabsy rozpuszcza w gorącej wodzie te grudki są zajebiście małe )Piej kotka często i nie mam zamiaru się tym truć i mieć jakiś ataksji czy huj wie co ....Czy można to jakoś lepiej przefiltrować ?
Powód: poprawiono brzmienie tematu, usunięto opis wątku
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Od jutra rzucam.
Tylko, że przy metkacie robie to zazwyczaj 2x.
xxxzzzxxx pisze: Ja filtruje tak samo jak antidol i tak samo wyciskam filtr.
Tylko, że przy metkacie robie to zazwyczaj 2x.
Więc nie wyskakuj z ironią jak człowiek chce pomóc.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.