Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Tlenek manganu IV jest zajebiście trujący..ale pewnie ameryki nie odkryłem
ale za to odkryłem Chlorek manganu II który powstaje po styczności T.Manganu z kwasem solnym w żołądku
MnO2 + 4 HCl → MnCl2 + 2 H2O + Cl2
http://pl.wikipedia.org/wiki/Chlorek_manganu(II)
No a skutki działania tego chlorku nie uśmiechają mi się....
Przez co filtrujecie kota....? Ja zawsze przez strzykawe 50ml i ładuje chusteczek tak z 1/4 wielkości
ale i tak pewnie jakieś molekuły sie przedostają(szczegulnie jak sie tabsy rozpuszcza w gorącej wodzie te grudki są zajebiście małe )Piej kotka często i nie mam zamiaru się tym truć i mieć jakiś ataksji czy huj wie co ....Czy można to jakoś lepiej przefiltrować ?
Powód: poprawiono brzmienie tematu, usunięto opis wątku
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Od jutra rzucam.
Tylko, że przy metkacie robie to zazwyczaj 2x.
xxxzzzxxx pisze: Ja filtruje tak samo jak antidol i tak samo wyciskam filtr.
Tylko, że przy metkacie robie to zazwyczaj 2x.
Więc nie wyskakuj z ironią jak człowiek chce pomóc.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.