16 lutego 2022White_Power pisze: Z tym tematem to jest tak że jak chłop ćpa bo ma w huj wymajgającą robotę i musi zrobić wynik czyli ćpa stymulanty i usypiacze utylitarnie a od baby się nic nie wymaga i siedzi w domu na dupie z dziećmi to pod jej kopułą zaczyna się pierdolić i wynajduje jakieś z dupy problemy
nie mam zamiaru nikogo obrazić, przećpałem tak grubo grubo 15-16 lat. dlatego pytam całkiem serio.
11 grudnia 2022Swietlik98 pisze: Kto dla kobiety rezygnował by z największych przyjemności? Tylko idiota, kobiety są mocno przereklamowane.
Moja partnera jak kiedyś mocno była zaaprobowana chlaniem (młoda laska), to chyba zapominała o bożym świecie. Wiesz, nie popełnia błędów ten, kto nie próbuje, ale jednak uważam, że czasem te priorytety są inne niż walenie fety czy picie kolejnej butelki wódy. Zobaczysz z resztą sam. Ja zrezygnowałbym, jeżeli partnerka byłaby tą, którą kocham, chcę i potrzebuję. Bo często ludzie tkwią w toksycznych związkach, wmawiają sobie miłość, a nawet dogadać się nie potrafią.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.