Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
???
Poprawka tytułu. mrstothet.
Powód: zmieniono tytuł
Ketoprofen na fizyczne bole, na psychike cisnij benzosy, moze pomoze ;-)
Tramal to tez opoid, choc syntetyczny, mechanizm dzialania taki, jak przy opiatach z maku.
Trzym sie i powodzenia w radzeniu sobie z objawami abstynencji.
zastananowilo mnie tylko, dlaczego do jasnej kuuuuu juz po 3 tyg. mam zgiecie???
Piotrunio, do roboty, wyjebaj to stąd:).
Piotrunio sie opierdala.
a ja mam racje, nikt nie moderuje ng :(
Chodzi mi o stopniowe odstawianie. Naprawdę działa. Nawet jeśli waliłeś po 1 gram, to teraz np. 100 mg postawi cię na nogi. Tzn zaczniesz się czuć lepiej, nie nawalisz się oczywiście, bo zakładam że o to na razie ci nie chodzi :-)
Naprawdę warto zostawiać sobie na koniec ciągów taką ilość, która jest mniejsza niż twoja dawka euforyczna (żeby cię nie podkusiło, żeby ją przyjebać), bo absta, zwłaszcza ta mocniejsza, z objawami fizycznymi, jest cholernie niezdrowa. Bardzo wyczerpuje organizm.
Otoz po ciagu z 0,5g tramca jak komus zostanie 100mg na abste, to bardzo duze ryzyko, ze pierdzielnie je sobie po kablach dla wiekszego efektu. A wtedy kablowe dziewictwo stracone i kolejne dawki poleca juz tylko z pompki.
Oczywgipsie nie chce generalizowac, ze tak bedzie, bo ja moge sie gowno znac i mam to na uwadze :)
Mimo wszystko polecalbym kodeine na abste, bo ona wg. mnie jest o stopien nizej jezeli chodzi o szkodliwosc w porownaniu z mala dawka tramca.
Jak ktoś nigdy tego nie robił to nie ma chuja, że na skręcie akurat jebnie sobie iv.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.