https://pl.wikipedia.org/wiki/Winpocetyna
Witam. Ktoś brał preparaty z winpocetyną? Pomaga w nauce? Preparat lepszy czy gorszy od piracetamu?
Jeśli ktoś testował niech napisze swoja opinię na ten temat
Mi osobiście w połączeniu z Neurospeed'em, lecytyną, magnezem i ginko bardzo pomogły <lepsza pamięć, lepsze ogarnięcie co sie dzieje w okół itp>.
Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
Łykam też ALC. Zobaczymy jak ta vinpo się spisuje
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
v. pisze: nie radze jednak przekraczac normlanej dawki. u mnie sie skonczylo cholernym bólem głowy, pogotowiem i tramalem za darmo.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.