Mam pytanie dotyczace budowy takiej lampy, a mianowicie:jakie cześci potrzebne do budowy proszę o dokładny spis elementów oraz linki do stron na których można sie w nie zaopatrzy zaznaczam iż nigdy nie miałem do czynienia z elektroniką. Zgóry dziękuję i pozdrawiam.
Pzdr
edit
Jah ma racje : przecie wszystko opisane jest... wystarczy szukać... nie wiem po co sie rozpisywalem...
z gory dzieki
pzdr
Prosilbym takze o opis czesci, co do czego sluzy, oraz jak to zmontowac
z gory dzieki
z góry dzięki.
pzdr
http://img135.imageshack.us/my.php?imag ... at24ks.jpg
tu masz calkiem ladny schemat ukladu ktory musisz zbudowac i polaczyc
musisz pamietac, aby kazdy jego element byl podpasowany pod moc twojej lampy. inaczej lampa bedzie slabiej swiecic lub uklad bedzie niestabilny lub w najgorszym wypadku sie spali
zestawy ktore znajduja sie na hempie, sa kompletne. Ew tylko bedziesz musial kupic chyba kable, wtyczke do gniazdka i oprawke e27
pozdrawiam ;)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.