Zablokowany
  • 3 / / 0
Moja uprawa
Nieprzeczytany post autor: czubus »
Witam!! Jest to chyba pierwszy post na tym forum.Chciałem sie przywitac :) Ale do rzeczy
Kiedys gdy byłem na mojej działce zauwazyłem gdzieś pół metrowy krzak zerwałem topy i trafiło sie kilka ziaren.Posadziłem wyrosło cały czas stało na parapecie gdzieś Miesiąc temu przeniosłem ją do pewnego Pomieszczenia gdzie jest regularnie oswietlana.

No i tutaj moje pytanie czy cos z niej będzie

Oto Fotka

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 26 października 2007 przez czubus, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Na zdjeciu widac ze sformułowały się juz topy. Muszą tylko dojrzeć.

Tylko, nie wiem czy to nie jest samosiejka lub cos innego, nie kopliwego.

Możesz poczekac aż do zbiorów, ktore w twoim wypadku będą już za niedługo i wtedy się przekonasz ;)

pozdrawiam
  • 3 / / 0
Wiesz kiedys chodowałem samosiejke tak dla zabawy.No i inaczej wyglądała była praktycznie nierozgałęziona góra 15 lisci.Ta ma gdzies metr siedemdziesiąt wzrostu bardzo rozgałeziona duzo lisci ;].

Nie mam pojecia co to za rodzaj.

Moze teraz troche przyblizyłem jak wyglada.
To co jak sądzicie będzie cos z tego :)
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ro8no »
no ba ze tak hehe ale mogl byś wstawić zdięcie krzaczka w pełnej okazałości

pozdr...
było jest i będzie ....
  • 3 / / 0
Troszkę zaniedbałem temat ;]
Niestety zdjęcia całego krzaka nieposiadam wiec niedodam.
Topy juz dawno sie uformowały.Więc czas na zbiory :)
Około 3 razy fimowalismy gdzies po 1gramie.
2 bite dzidy wystarczą aby upalic niedzielnego palacza xD
Mój kumpel skonstruowal cos ala box to suszenia.
Niestety niejest tego duzo ale klepie lepiej niz sie spodziewałem.
O to efekty plonów i boxika ;]

http://img90.imageshack.us/img90/7627/dsc00178oz4.jpg
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2007 przez czubus, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.