Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
posiadam ekstrakt
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
ale min. u nas jest jeszcze całkowicie legalny.
Szkoda że jest taki drogi. (za 50gram zapłaciłem około 80$)
Ja piłem zmielone liście i ekstrakt (nie wiem jaki) i muszę przyznać że opium lepsze :)
Może przy podaniu doodbytniczym było by lepiej bo napewno nie wszystko idzie w krew, wiele zostaje zniszczone przez układ trawienny. Ale tego nie mogę sprawdzić bo już nie mam.
Najpierw zrobiłem herbatę z 10gr,
za 2 razem 15gr
za 3 razem 25gr
za 4 razem 10gr ekstraktu.
Polecam SEK, przy takiej samej ilości co ekstraktu x10 daje mocnego kopa a i smak o wiele lepszy.
scalono - łysy
Super Enhanced Kratom (SEK) - This incense powder is a complex aromatic blend of Organic Kratom Crystalz & Bali Kratom Leaf (standardized to 600mg/25g)
scalono - łysy
Roślinka bardzo fajna, ale trzeba z tym uważać, bo bardzo łatwo przekroczyć granicę, po której robi się bardzo nieprzyjemnie!
W niedziele zapodałem sobie o gram więcej, zmylony efektami i skończyło się ostrym rzyganiem i ogólnie całą niedziele leżałem chory.
To tak ku przestrodze.
scalono - łysy
Kratom posiada ponad 25 alkaloidów, z czego najważniejsze są dwa: mitragynina (9-methoxy-corynantheidine) i 7-OHM (7-hydroxymitragynine), które prawdopodobnie odpowiadają za psychoaktywne działanie kratomu.
W niektórych sklepach internetowych można kupić ekstrakty zawierające niemal czyste 7-OHM i mitragynine.
funatic pisze: W niektórych sklepach internetowych można kupić ekstrakty zawierające niemal czyste 7-OHM i mitragynine.
czy warto kupic za 45 zł 1 g ekstraktu x 30?
a kolejne
czy wziąć go 0,2 g - jakby prymitywnych obliczen wynikało czy moze jakąś inną ilość?
Dzięki z gory za odpowiedź.
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: czy warto kupic za 45 zł 1 g ekstraktu x 30?
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: czy wziąć go 0,2 g - jakby prymitywnych obliczen wynikało czy moze jakąś inną ilość?
To zależy od ekstraktu i twojej tolerancji na tą roślinkę. Na mnie podziałało dopiero 3g ekstraktu x10 czyli teoretycznie odpowiednik tej dawki ekstraktu x30 to 1g. Lepiej zaczynać od mniejszych dawek i powoli zwiększać.
Trudno powiedzieć czy 0.2g ekstraktu bedzie dobre dla ciebie, ja bym raczej nie poczuł żadnych efektów.
Moje doświadczenia z tą roslinką to: SEK, ekstrakt x10, Bali Premium/Commercial Kratom. W kolejce czeka Indonesian Kratom.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Policjant w gangu narkotykowym. To funkcjonariusz z wodzisławskiej komendy
Miał stać na straży prawa, a był przestępcą. Jeden z członków gangu narkotykowego zatrzymanych na Śląsku to policjant wodzisławskiej komendy.
Uczniowie poszli sprzątać wyspę. Znaleźli worki z haszyszem
Niespodzianką zakończyła się dydaktyczna inicjatywa poświęcona ochronie środowiska naturalnego. Uczniowie z włoskiej wyspy Ischia, którzy poszli na akcję sprzątania lasu, znaleźli tam pięć kilogramów ukrytego w workach haszyszu o wartości około 40 tysięcy euro.
Konsumpcja marihuany i psychodelików na historycznie wysokim poziomie.
Od 2023 roku konsumpcja marihuany i psychodelików wśród dorosłych w wieku 19-30 oraz 35-50 lat osiągnęła historycznie wysoki poziom. Dane pochodzą z corocznego badania Monitoring the Future (MTF), które ukazuje zmieniające się trendy w używaniu substancji psychoaktywnych. W przeciwieństwie do rosnącej popularności tych substancji, konsumpcja papierosów, która przez dekady była dominującą formą uzależnienia nikotynowego, kontynuuje swój gwałtowny spadek, osiągając rekordowo niskie poziomy.