Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 46 / 1 / 0
Dzisiaj bylem u lekarza, bo uznalem ze powinienem isc do kontroli po grypie. Lekarz przesluchal mnie i skierowal na przeswietlenie pluc. Jak sie pozniej okazalo, mam obustronne zapalenie pluc. Jak myslicie, czy w zwiazku z tym powinienem przestac calkiem palic gande do czasu wyleczenia, czy moge zapalic sobie kilka spliffow podczas choroby?

Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cga »
Ja to bym dodatkowo płuc nie podrażniał. Przechoruj tydzień lub dwa i zapal jak będziesz zdrowy, taka moja rada :)
Uwaga! Użytkownik cga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
Ale jutro robie dreadlocki i chyba sie nie powstrzymam od palenia ;d. Wiec przynajmniej chcialem wiedziec czego sie moge po tym spodziewac. Zebym przypadkiem nie pojechal do szpitala :\
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marcin »
nic nie powinno ci być jeżeli to zwykłe zapalenie płuc ale będziesz dużej się leczył i bania bedzie mocniejsza przynajmniej ja takie doświadczenia miałem
Ostatnio zmieniony 31 marca 2007 przez marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nie palcie podczas chorób to pogarsza stan
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 440 / 4 / 0
z wodnej to mozna raczej ale nie za duzo
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
O własnie, dobry pomysł - jeśli już masz palić, to pal z wodnej. Zdrowsza :+)
  • 46 / 1 / 0
Woo, nice idea. Nie wiem czemu, ale nawet o tym nie pomyslalem :d.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Ugotuj sobie ziolko z czyms albo # z budyniem.
Przepisy sa na h.
i bedziesz zbakany i nie rozdrazniony;
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 46 / 1 / 0
Rozdrazniony po ganji? :O

A co do wygotowywania, to mam zle wspomnienia. Tzn. W sumie nie do konca zle. Jadlem budyn 3 razy i raz pilem kakao, jesli chodzi o wyroby mleczne. Za ciezka bania jak na moj terazniejszy stan :p
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.