Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / 1 / 0
czyli jak, gdzie najlepiej przechowywać towar żeby nie tracił z czasem na mocy.. i czy w ogóle amfa traci z czasem na wartościach stymulujących? pozdro
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Tak, z czasem musisz pizgac coraz wiecej zeby dawal efekty :D
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 31 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: colacao »
no wiem, ale chodziło mi bardziej o to czy ja bede trzymał w szafce fete pwoiedzmy z miesiąc to czy nie zrobi sie z tego tylko biały szkodliwy proszek który wcale nie działa jak należy
  • 178 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marcin »
spróbuj w lodówce
Uwaga! Użytkownik marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie wiedzieć czemu (może intuicja) ale jestem święcie przekonany, że nie traci nic.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
a ja zawsze sie balam ze straci na swoich wlasciwosciach dlatego w miare szybko byla konsumowana jakby niebylo....
;-)
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Nioe traci, a jezeli nawet to mało. Wpieprzyłem dzisiaj półe z wakacji która znalazlem w krótkich spodniach i wyczesało mnie normalnie. Takze smiem twierdzic ze nie. Nie traci
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 31 / 1 / 0
heh, ale ja i tak ku przestrodze schowam mój kilogram w próżniowej lodówce z kosmosu:)
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
heh, ale ja i tak ku przestrodze schowam mój kilogram w próżniowej lodówce z kosmosu:)
takich ilosci sie nie kitra w lodowce, tylko goni, zeby zeszlo jak najszybciej. mysle 2-3 dni ;]
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 31 / 1 / 0
co to znaczy goni? robi sie z tego alkohol, w znaczeniu goni bimber czy chodziło ci o sprzedaż? a wg ciebie newbe feta sie przeterminowywuje?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.