Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
mial ktos te inne, doltard, vendal, albo kapsulki M-eslon .
ja tylko pare razy mialem MS contin 100mg . ze dwa razy mialem kapsulki Kapanol , sa gownane bo trzeba sie nameczyc zeby te kulki zgniesc i tez kulki sa w takim wosku .
niech ktos powie jak najczesciej sa w Polsce przepisywane, raz na tydzien, czy co dzien musi klient chodzic po leki, czy moze raz na miesiac albo dwa tygodnie. Ktore tabletki mozna najczesciej spotkac ?
[przystosowanie nazwy wątku do regulaminu - Night Garden]
ja do filtrow mam opakowanie kulek z waty. ale kazdy tutaj co znam uzywa papierosow. Wszedzie w poradniach mowia zeby nie uzywac papierosow bo maja male wlokna ktore wlasnie moga wejsc do srodka a z waty jak sie zrobi kuleczke to nie.
Nie trzeba podgrzewac mieszanki, ja daje goracej wody z kranu. niektorzy daja zagotowanej wody albo wstawiaja szklenke wody do mikrofali.
chyba to tylko tutaj w tych stronach tak jest ze nikt nie grzeje bo heroiny tez nigdy nie trzeba bylo grzac, ale wiem ze w USA ludzie sie upieraja zeby grzac co jest troche debilne wedlug mnie ... zalezy od Tradycji.
metod do robienia tego jest duzo, i kazdy mysli ze ma racje.
tutaj link do goscia z kanady (on grzeje swoja mieszanke na kuchence elektrycznej )
http://dhost.info/cdun/ zdjecia: http://dhost.info/cdun/cook.htm
Tutaj dwa linki do stron poradni z australi:
http://www.quihn.org.au/injecting_ms_contin_drugs.htm
http://www.napnt.org/health/filtering_pills.htm
oczywiscie te poradnie robia zawsze opisy ktore sa wiele dluzsze metody. w praktyce ludzie robia to o wiele szybciej i na skroty..
antler pisze: tylko jeden minus z sevredolem, bo jak sprawdzalem to tylko oni daja tabletki 30mg.
pzdr.
to sa kanadyjskie , w pierwszej to tabletki takie same jak MST , kapsulki M-Eslon, kapsulki Kadian, na koncu to nie morfina tylko oksykodon; Oxycontin, tylko ze to sa kanadyjskie to jest CDN a na naszych jest tak samo jak na amerykanskich OC.
ja mam dostep teraz tylko do oxycotton 80mg (zielone) , kiedys tez mglem kupic takie jak MST morfina 100mg.
puchatek; a po co masz to lykac , przeciez ludzie kodeine krusza i filtruja i rozne inne akcje zeby lepiej dzialala, to tak samo jest z tym, mozesz rozgniesc i do nosa jak na filmach kokaine :-)
A pukanie tabletek tak samo bezpieczne jak heroiny, ja wole tabletki bo w fabryce zrobione , w ogole teraz to je wole bo slaby jest heroina tutaj. A tabletki zawsze wiem ze to co kupilem to bedzie takie same za kazdym razem.
czytalem ze w Polsce tez sa M-Eslon kapsulki, bo z recenzji tych tabletek czytalem ze one sa zajebiste jesli chodzi jak przygotowac.
Pozdro
aha nie wiem jak z kodą i z innymi opiatami ale z benzo jest tak że jak zasniffujesz,szybciej ci wejdzie ale działanie będzie wyraźnie słabsze i krótsze.
pzdr.
puchatek> kodeina to inny narkotyk i dlatego, one sie roznia tez . jak usiadziesz i nic nie bedziesz robic to ci sie bedzie spac chcialo, ale mozesz biegac jezdzic na rowerze i inne rzeczy robic tak samo. jak bylem na heroinie to caly dzien na miescie chodzilem, inne dni tez rozne 'rzeecczy ' w dzien robilem , prawie caly czas na nogach.
Zycze ci szzczescia na detoksie, jednoczesnie wspolczuje bo dla mnie klony toi mocne jebane gowno. w koncu dostalem padaczki po odstawieniu tego szajsu. jeszcze do tej pory mam drgawki pomimo tego ze teraz jestem na metadonie i jeszcze cpam.
PzDro
oksykodon nie jest taki mocny gdzies jak polowka brauna .
antler pisze: Masz na mysli ze 40-80mg to jak polowka brauna bo juz nie kumam;) czy efekty 2 razy slabsze....
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.