Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Cześ, gdzie w berlinie można kupi haszysz albo coś w tym stylu? Proszę o konkretne adresy.
Ostatnio zmieniony 27 września 2006 przez asia_mrr, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 414 / 8 / 0
Pierwsze słyszę...
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
a mozna w ogole... :-D
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Nie rozumiem Cię dziewczyno, Twoje wszystkie posty dotyczą praktycznie jednego i tego samego :nuts: WTF?
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: asia_mrr »
Nie dostałam żadnej konkretnej odpowiedzi, na każde pytanie które tu zadałam.
Ostatnio zmieniony 27 września 2006 przez asia_mrr, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
asia_mrr pisze:
Nie dostałam żadnej konkretnej odpowiedzi, na każde pytanie które tu zadałam.
a ja nie widzialem konkretnego pytania!
kurwa ludzie zadaja pytania typu gdzie dostac jaranie w egipcie albo berlinie , kurwa jaranie jest wszedzie, a jelsi chodzi ci o legalne haszbary to se sprawdz na necie czy w danym kraju to jest legalne i tyle ;o
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 8 / / 0
Nie ma w internecie na ten temat konkretnych informacji, mało precyzyjne są. http://pl.wikipedia.org/wiki/Coffeeshop - popatrz na tą stronę, tam jest napisane że coffeeshopy są w Holandii i w innych krajach, jednak nie wiadomo w jakich! Powinno byc jakieś opracowanie na ten temat.
  • 8 / / 0
nikt naprawde tego nie wie?
  • 14 / 2 / 0
ja
Nieprzeczytany post autor: outside »
POwiem CI tak W Potsdam jest coffeshop kumpel tam był a sie dowiadywałem bo miałem jechac do berlina ale niestety niewypaliło. Pojeć U-banem do potsdam tam jest na 100%.
  • 20 / 1 / 0
W Berlinie nie ma coffeshop'ów. Chociaż sklep z przyborami do palenia przy Kudamie może z zewnątrz na takowy wygladać, ale można tam kupić jedynie fajeczki i salvie.

Jednak jeśli będziesz miala szczeście dostaniesz palenie w Berlinie. Sam szedlem kiedyś z kolega ulica w okolicach dworca ZOO, podbiegl do nas Turek z plecakiem i proponował wszystkie możliwe narkotyki. Wynika to z tego, że w Niemczech jest dużo bardziej liberalne prawo.

P.S. Mam kolegę Berlińczyka i w związku z tym paliłem tamtejszy grass jednak zdecydowanie wolę nasz krajowy, chociaż ich sztuka to tak jak nasze dwie(sa uczciwie pakowane).
"Należy każdego dnia posłuchać krótkiej pieśni, przeczytać dobry wiersz, zobaczyć wspaniały obraz i jeśli byłoby to możliwe - wypowiedzieć kilka rozsądnych słów."
Johann Wolfgang von Goethe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.