To ludzie stworzyli sobie boga.
asia_mrr pisze: Nie dostałam żadnej konkretnej odpowiedzi, na każde pytanie które tu zadałam.
kurwa ludzie zadaja pytania typu gdzie dostac jaranie w egipcie albo berlinie , kurwa jaranie jest wszedzie, a jelsi chodzi ci o legalne haszbary to se sprawdz na necie czy w danym kraju to jest legalne i tyle ;o
wujek supra
Jednak jeśli będziesz miala szczeście dostaniesz palenie w Berlinie. Sam szedlem kiedyś z kolega ulica w okolicach dworca ZOO, podbiegl do nas Turek z plecakiem i proponował wszystkie możliwe narkotyki. Wynika to z tego, że w Niemczech jest dużo bardziej liberalne prawo.
P.S. Mam kolegę Berlińczyka i w związku z tym paliłem tamtejszy grass jednak zdecydowanie wolę nasz krajowy, chociaż ich sztuka to tak jak nasze dwie(sa uczciwie pakowane).
Johann Wolfgang von Goethe
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.