Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
byłbym wdzieczny za jakies oswiecenie mnie
wujek supra
Kiedyś zarzuciłem 450 zarass po obiedzie i też lipnie było :P
Sproobuj na w miare pusty żołądek :)
Krasnal: morfina działa podobnie jak DXM???
- nie uzależnia tak bardzo jak morfka
- ma bardziej psychodeliczne działanie -to dodaje smaczku dla tego zestawu :D
PS. a mi po 600 mg było trochę ciężko, wystarcza mi 300 - 450 w powyższych mixach :D
- no i se smaka narobiłem właśnie to pisząc ...
Cherry pisze: Witam wszystkich Forumowiczow ]Dla kogos kto lubi ciezkie tripy polecam DXM, daje do myslenia :)[/color]
Edit: czy moge sobie 2 - 3 piwka do tego obalic? Mysle ze na starcik wezme dawke 300mg odczekam jakies 20 min a potem doladuje jeszcze 150mg jak nie zadziala to doladuje sobie jeszcze ze 150mg. Waze 70kg.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.