Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 185 / 24 / 0
Jeśli tak to jakie to były psychedeliki ?
I przedewszystkim opiszcie swoje doznania! (nie żebym był jakimś zboczkiem czy coś.. :blush: )

Ja z doświadczenia powiem że sex PRZED braniem psychedelików sprawia że faza jest bardziej przyjemna, nie ma tego niepotrzebnego napięcia itp. Ale tylko wtedy gdy seks kończy się (naszym) orgazmem.
Alternatywą może być też wzięcie psychedelika i zwalenie konia nim zaczenie działać ;-)

No ale temat dotyczy seksu w trakcie...
Osobiście uprawiałem seks jedynie na grzybach psylocybinowych i było to dość dziwne przeżycie... :huh: na mojej kochance zaczęły wyrastać grzyby, a gdy je zrywałem i jadłem to mój penis stawał się coraz większy i większy... Było przyjemnie tylko panna się kapneła ze coś jest nie tak... :-/

A z wami jak było ?
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2006 przez PanMuchomor, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 1 / 0
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kid »
Ja raz po Galce Muszkatolowej i powiem tylko ze bylo bardzo krotko ;p
  • 1680 / 266 / 0
Ta, po MDMA.. cud, miód i orzeszki.
;P
Największy przegryw na forum
  • 50 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: eloyo »
Muchomor napisz co masz na mysli piszac "dziwne przezycie" - przyjemne, nie przyjemne?
pffff tylko mi nie pisac "daj spokoj zboku" bo ja nie chce ogladac zadnego opowiadania erotycnzego tylko moze ciut wiecej szczegolow technicznych ;D
  • 185 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
eloyo pisze:
Muchomor napisz co masz na mysli piszac "dziwne przezycie" - przyjemne, nie przyjemne?
pffff tylko mi nie pisac "daj spokoj zboku" bo ja nie chce ogladac zadnego opowiadania erotycnzego tylko moze ciut wiecej szczegolow technicznych ;D
Było przyjemnie tylko panna się kapneła ze coś jest nie tak... :blush:
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 266 / 0
Ja ze swoją praktycznie jestem od 2 lat a formalnie od 3 miesięcy, rok temu zabawialiśmy się przy MDMA i czasem przy fecie. Ale ona rzuciła wszelakie dragi, ja w sumie też. Chociaż powiem Wam, że po Pridinolu byłem podniecony i też można się było zabawić. Hehe, śmiesznie by było po Tramalu, gdzie do orgazmu doprowadza się z 5 razy dłużej.
  • 640 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
Ja staram sie jedynie na trzezwo.Mam z tym problemy po niektorych srodkach,a nie mam zamiaru dokladnie ustalac po jakich ilosciach i czego.

A..i byl raz wyjatek za granica...LSD :-D
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
  • 1680 / 266 / 0
Od tygodnia jem tramal, w ogóle mi nie staje. Na szczęście laska wyjechała do Włoch ;).
  • 185 / 24 / 0
drag pisze:
Od tygodnia jem tramal, w ogóle mi nie staje. Na szczęście laska wyjechała do Włoch ;).
Po kilku miesiącach brania będzie stawał i nie łatwo będzie opadał :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.