Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 6196 / 439 / 12
WiedzaRadosna pisze:
aktywację konta WiedzaRadosna
Załatwione.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 4 / 1 / 0
Nie wiem czy to tutaj powinienem napisać, ale około rok temu zablokowano mi konto, bo ktoś zrobił sobie kawał ze mnie i zgłosił moje konto do zamknięcie, bo rzekomo umarłem. Nie umarłem. Czy jest możliwość przywrócenia konta alkus wiejski? Nie pamiętam nazwy litera w litere,ale pamiętam adres email do konta: [cut, niepotrzebne - surv]
  • 6196 / 439 / 12
16 grudnia 2020Ciekawe1to1wsystko pisze:
Czy jest możliwość przywrócenia konta alkus wiejski?
Załatwione!

• 4 / 1 / 0
Ok. Dziękówa
  • 142 / 8 / 0
Prosze o zmiane nicku na MiLF_HUNTER

👽😇😙🤪💊
  • 6196 / 439 / 12
@MaleCoNieCo:
Nazwa użytkownika musi mieć długość od 2 do 20 znaków i składać się tylko z liter i cyfr.

OCPiller2
  • / / 0
Witam, chcialbym odzyskac dostep do swojego konta na forum. Wiem jaki dałem powód dezaktywacji oraz znam maila na którym było konto. Nawróciłem się.
  • 6196 / 439 / 12
OCPiller pisze:
chcialbym odzyskac dostep do swojego konta
Załatwione. Jeśli nie pamiętasz hasła, użyj formularza ucp.php?mode=sendpassword

• 19 / 1 / 0
Gdzie mam się zgłosić w celu zmiany nicka?
  • 2897 / 619 / 10
@conducator, przeczytaj pierwszy post w tym temacie.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.