"Panie dorzuciłem 0,5mg alpry do 1g tramca i epi dostałem"
Sprawdź dwa razy co bierzesz a nie jęczysz, że coś nie działa jak trzeba. flubromazepam nie jest do usypiania, ale jest bardzo dobrą benzodiazepiną. Usypiać się możesz flubromazolamem, estazolamem, etizolamem, nitrazepamem, temazepamem. Nawet Ci wypisałem od najsilniejszego do najsłabszego kalibru, łącznie z aptecznymi.
20 września 2017dajmon pisze: Na każdego działa indywidualnie. Dla mnie to 5 dni spania.
20 września 2017dajmon pisze: Na każdego działa indywidualnie. Dla mnie to 5 dni spania.
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.