ODPOWIEDZ
  • 4807 / 268 / 0
ale Gawith też jest od Poschla chyba

obecnie wciągam Radforda, to jednak klasa

Prosim bardzo. -dsn

a jednak nie jest, byłem w tytoniowym i znalazłem]ten produkt

znalazłem też takie cudo [ external image ] sucha tabaka, ładnie pachnie tytoniem

prosim piknie o scalenie
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 103 / 2 / 0
Taaaaak, Radford to jest wyższa półka :) Tabaka Gawith Apricot rzeczywiście jest od firmy zwanej Poshl, ale mi chodzi o tabaki firmy Samuel Gawith.
http://allegro.pl/listing/listing.php?s ... uel+Gawith
  • 1824 / 104 / 20
Tabakę lubie bardzo, ale czasem zatyka mi zatoki(?), jak wciągne za dużo, a czasami nawet nie dużo wystarczy to mam zatkany cały nos jak w trakcie grypy, na kilka godzin lub nawet pare dni :scared: . Jak zaczynałem, to nie miałem tego problemu, mogłem wysffufać całe pudełeczko w 3 dni. %-D Wiecie może dlaczego?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni Klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - Amfetamina Buprenorfina
  • 2538 / 215 / 0
Mam to samo Duce :( szkoda bo lubię potabaczyć a ten zatkany nos odbiera przyjemność. Kiedyś np czytając książkę mogłem wciągnąć z metr tabaki i było ok teraz kulturalnie z rączki a w nosie korek :(
  • 279 / 2 / 0
Wniosek? Coś musieli na polskim rynku lub ogólnie spieprzyć, bo mam to samo...
Po nie wiem, 3 latach tabaczenia, teraz mam już jakieś 3-4 miesięce przerwy i nie wciąam, bo po prostu przyjemności zero.
  • 5839 / 1209 / 43
Nie radzę kupować tabaki w kioskach. Zazwyczaj mają tam starą i suchą tabakę. Najlepiej z trafiki, zawsze świeża.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2538 / 215 / 0
Jeden kij czy to z trafiki czy kiosku i tak nos zatyka.
  • 19 / / 0
HashChomik pisze:
Widzę tu wiele pochwalnych komentarzy co do Red Bulla i... jestem kurwa w szoku, przecież to tatra wśród tabak! Obrzydliwa, gryzie i śmierdzi. Jak ktoś chce coś mocnego to niech kupi dobrego medicated’a, a nie to gówno!
Popieram w 100% trudno o gorszą tabakę niż Red Bull, chodziarz znajdą się takie całkowicie ohydne np. Chapmany (z wyjątkiem Virgini)
  • 103 / 2 / 0
A za zatykanie nosa odpowiedzialny jest nie kto inny jak mentol! I to głównie on w tabace powoduje jej szkodliwy wpływ na naszą śluzówke. Na szczęście jest na to recepta - tabaki suche takich firm jak np. Willson of Sharow czy Samuel Gawith. Najbardziej popularne, a także najłatwiej dostępne są tabaki niemieckiej firmy Poschl, wszystkie średnio wilgotne, wszystkie zawierają ten mentol. Jestem na 100% pewny, że wszyscy macie właśnie tą firme. Poza tym sam aromat też jest dużo lepszy bez mentolu. Jedno ALE, trzeba swój nos do tej suchości przy przestawienu się z tabak wilgotnych na suche przyzwyczaić. Wtedy poczujemy różnice i ten niepowtarzalny aromat suchych szczególnie owocówek. Szczególnie polecam Samuel Gawith Raspberry, jak poczujecie ten aromat od razu się w nim zakochacie :) Ozona Raspberry sie chowa ;)
  • 1824 / 104 / 20
@Rafaello12 mi nos sie najbardziej zatyka właśnie po wilsonie. A co do aromatu to milo jest raz na jakis czas zmienic producenta i z poschla sie na wilsona przenieść i vice versa, czuć wtedy różnice i powiew świeżości w zapachu :gun:
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2013 przez Duce, łącznie zmieniany 1 raz.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni Klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - Amfetamina Buprenorfina
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.