Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 26 / 2 / 0
duoleksyna/amisulpryd + selegelina

spodziewać się nieprzyjemnych interakcji ?
raz dwa i siedem
  • 600 / 109 / 0
Zależy od dawki
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 105 / 26 / 0
Myślałem że SNRI wykluczają Selegilinę? Kurde czyli nie trzeba było by schodzić z dulo 60mg i czekać tam z tydzień dwa przed sele? Tak było w ulotce więc mam tylko tą wiedzę
  • 600 / 109 / 0
W dawkach do 10 mg sele blokuje głównie MAO B więc nie ma znacznego ryzyka ZS, takie połączenie bywa stosowane przez co poniektórych bardziej śmiałych psychiatrów celem potencjalizacji działania SXRI i niwelowania wpływu na sferę seksualną.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 512 / 57 / 0
Po dalszych testach i badaniach musze napisac ze miks fenibut + +sele. jest bardziej euforyczny niz backlo+sele. Dodam ze lepiej dziala tutaj 10mg sele niz 5mg. fenibut juz jak to ma tolerke mi wystarczylo 2g i jest kozak. Ktos wytlumaczy? to chyba przez to ze fenibut chyba bardziej miesza w dopaminie niz backlo. pozdro i polecam :P
  • 2990 / 1645 / 35
Ja bardziej czułam baclo po selegilinie jednak są osoby co mocniej odczuwają fenibut. Z kolei zauważyłam, że cordyceps nalewka potęguje siłę selegiliny jest trochę jazdy ale mniej trzeba jej użyć.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 512 / 57 / 0
@Anna S Musi byc nalewka czy moze byc extrakt albo proszek? pozdr
  • 2990 / 1645 / 35
Najmocniej nalewka działa nie będę polecała sklepu bo najlepiej samemu znaleźć.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1491 / 92 / 2
Warto brać ten lek do ćpania?Podobno stymuluje bez euforii.Są różne wzory podane tej substancji w internecie.
action movie:gun:
  • 392 / 95 / 2
Jadł ktoś Kratom z selegiliną? Na reddit jedna osoba napisała, że nic jej po tym miksie nie było, ale inny człowiek opisuje przełom nadciśnieniowy. Ten drugi brał jednak spore dawki: 10 mg podjęzykowo i 7,5 g kratomu dwukrotnie w odstępie 10 h.

Inna kwestia: zauważyłem- to wstępne wrażenie - że sele dołączona do SSRI ułatwia osiągnięcie orgazmu. Apetyt na seks duży i dojść można łatwiej, mimo escitalopramu. W sumie dość logiczne, ale w literaturze raczej nie wymienia się sele jako remedium, add-on na anorgazmie po SSRI.
!מרנא תא
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.