Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 175 / 21 / 0
To fakt. Wiem o tym, ale czasem po prostu to lubię.
Finalnie zjadłem jeszcze jednego klona i było ok.
Zważaj na swoje myśli, gdyż przemienią się w czyny; zważaj na swoje czyny, gdyż przemienią się w nawyki; zważaj na swoje nawyki, gdyż przemienią się w twój charakter; zważaj na swój charakter, gdyż on będzie twoim losem.
  • 2394 / 653 / 0
Co waszym zdaniem będzie bardziej robić głowę po 6siciu H od przyjęcia? 10mg zolpi czy 2mg klona ?? ( Chodzi o działadnie usypiające , zakładając że na kogoś klon działa w ten sposób - jest jak piwo jak się po nim położysz to bedzie sen ale jak nie to równie dobrze moze aktywizować tak z nim mam w normalnych dawkach ( tj do 3mg )
Ja wiem że zolpi ma krótki okres półtrwania ale ostatnio jak wziąłem po paru latach nie brania to zdarzało mi się przysypiać lekko i po 12h od wzięcia gdzie wg opisów tego już dawno we krwi nie powinno być...
  • 612 / 186 / 0
@Mordarg klon zdecydowanie. Ja klona stosuje jeśli juz to głównie nasennie i dziala długo. Zolpi mogło Cię trzepnąć jednorazowo mocniej, bo nie brałeś jakiś czas, a poszczególne bzd działają na inne podjednostki receptora i może wystąpić taki wzmocniony efekt po przerwie. Za którymś razem już klon będzie dłużej trzymał niż zolpidem
  • 2394 / 653 / 0
@starysteve No nie Ja Ci powiem chce zrobić jedno pudło ( niepełne nawet ) Nasenu bo akurat wpadł mi w łapy ale ja się tego boje bo kiedys ( 10 lat temu ) mieszałem z alko i bliska mi osoba pokazywała mi filmiki co ja robiłem po tym na zerwanym filmie takze az boje sie tej substancji , działa na mnie mocno nasennie .Zamierzam nasennie to jedno pudło wykorzystać i nie wracać na razie ;)
  • 325 / 50 / 0
Co sądzicie o miksowaniu klona z alprazolamem w małych dawkach np 2mg klona i 1mg alpry?
  • 781 / 46 / 0
Poczujesz klona z większym efektem przeciwlękowym , ale ogólnie nie polecam mixowania tych dwóch najsilniejszych benzo bo po co.
  • 205 / 10 / 0
Od jakiegoś roku biorę klona 2 razy w tygodniu zazwyczaj 0,5 mg , czasem - rzadko 1 mg.
Były też ze 3 ciągi tygodniowe - jak wyjeżdżałem na urlop.
Myślicie że jestem uzależniony ? Czy takie branie jest dosyć bezpieczne ?

Sam nie wiem, myślę że raczej nie. Do tego pregabalina 2x75 i sulpiryd 1x50 z rana.
Cierpię na nerwicę, chodzę na terapię, było sporo lepiej w ciągu tych 2 lat, niestety od miesiąca jest słabo bardzo - jedyna przyczyna jaką widzę to rozpoczęcie szkoły - studiów podyplomowych - coprawda zdalnie, więc stres trochę mniejszy i miesiąc temu przez 8 dni brałem benzo na urlopie.
Rozważam SSRI- mam sertralinę, ale boje się tych leków bo kiedyś Esci pogorszył strasznie mój stan i wytrzymałem na nim 3 tygodnie.
  • 554 / 138 / 0
15 października 2020szymon0791 pisze:
Od jakiegoś roku biorę klona 2 razy w tygodniu zazwyczaj 0,5 mg , czasem - rzadko 1 mg.
Były też ze 3 ciągi tygodniowe - jak wyjeżdżałem na urlop.
Myślicie że jestem uzależniony ? Czy takie branie jest dosyć bezpieczne ?

Sam nie wiem, myślę że raczej nie. Do tego pregabalina 2x75 i sulpiryd 1x50 z rana.
Cierpię na nerwicę, chodzę na terapię, było sporo lepiej w ciągu tych 2 lat, niestety od miesiąca jest słabo bardzo - jedyna przyczyna jaką widzę to rozpoczęcie szkoły - studiów podyplomowych - coprawda zdalnie, więc stres trochę mniejszy i miesiąc temu przez 8 dni brałem benzo na urlopie.
Rozważam SSRI- mam sertralinę, ale boje się tych leków bo kiedyś Esci pogorszył strasznie mój stan i wytrzymałem na nim 3 tygodnie.
Opowiedz o tym na terapii, bo chyba nie wierzysz w głębsze rozwiązanie na forum dla ćpunów.
  • 205 / 10 / 0
Ale na odpowiedź odnośnie klonów tak :) resztę dodałem tak przy okazji .
  • 1211 / 615 / 0
@szymon0791 ciężko jednoznacznie stwierdzić, ale małe dawki 2 razy w tygodniu nie powinny uzależnić. Odstaw na tydzień całkiem klona i będziesz wiedział na czym stoisz, ogólnie nawet przy takim trybie brania lepiej od czasu do czasu zrobić sobie przynajmniej te 2 tygodnie całkowitej absty żeby się oczyścić całkowicie ze wszystkich metabolitów itp.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.