Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 3244 / 554 / 0
Kurwa lepszej rady lekarskiej nie mogłem sobie wymyśleć. Post wyżej do kasacji.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1345 / 147 / 8
szukałeś porady to dostałeś, wypróbuj to zobaczysz a tak poza tym to nie jestem lekarzem
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 593 / 82 / 0
Akurat kolega ma troche racji, zrobienie sobie bieda adderallu bądź zwykłe mikro dawkowanie amfetaminy powinno pomóć na senność po alprazolamie i powoli będziesz mógł schodzic z dawek.
Jestem dość trudny.
  • 402 / 69 / 0
Kawa razem z alprą? Przecież to jest bez sensu. Alpra uspakaja i działa depresyjnie a popite kawą to jest zbicie działania bo to stymulant.
Albo chcesz się wyciszyć albo wzmocnić.
Co innego jak do tej kawy załadujesz 10mg to to jeszcze rozumiem.

Na mnie klon działa mocno na 5 rzeczy, do których jest przeznaczony i zarazem idzie po nim pracować. Nie widać nic po mnie. Po alprze to jestem ulunany do łóżka , senny i zarazem dobrze mi jest. Najlepsza na spanie i na nagły napad lęku.

Po lorafenie jestem w zaczarowanym świecie, działa magiczne. Ci co brali i wiedzą o co chodzi bo nie potrafię tego stanu opisać. Świetny na lęki ale nie tak skuteczny jak alpra. Senności brak, zajebisty stan ale do pracy to też się u mnie nie nadaje.
  • 14 / 1 / 0
Zestresował mnie egzamin na studium i wpierdolilam chyba z 6 xanaxu. Ciekawe co dalej...
  • 593 / 82 / 0
Spróbuj nie dać po sobie poznać bo 6 xanow nawet 0.5 czy 1 jest mocne w działaniu.
Jestem dość trudny.
  • 3244 / 554 / 0
Xanax zabija jakaś klepkę w mózgu więc ta aktywizacja robi spore dziury na nieświadomce lepiej nie wpieprzać do egzaminu takich dawek.

Ja na praktycznym dawno temu wziąłem 0,5mg xanaxu, byłem świetnie przygotowany i zajebałem na 90% a pewnie gdyby nie ta luka w mózgu niewiadomo kiedy to by była setka.

A co do postu wyżej no wpieprzać mnie w amfetaminę w wątku o alprze to niepoważne, zresztą na ulicy same szmaty są musiałbym mieć laboratoryjne amph albo jeszcze lepiej metylofenidat.

Kawa wystarczy a najlepiej to zejść z tej alpry albo stać na jednej małej dawce co niestety do prostych nienależy bo zawsze w wolny czas znajdzie się chrapka na większy chillout - i po tolerancji..

• 1345 / 147 / 8
chodzi o to że kawa znosi senność a zostaje zniwelowany lęk od alpry. to nie ma tak że kofeina znosi całe działanie benzo więc poranna alpra plus kawusia to jest to i ma to jak najbardziej rację bytu i potwierdzi to nie jeden.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 554 / 138 / 0
Od kiedy, to kawa niby maskuje działanie benzo ? Ktoś chyba za mocno przyćpał w tym temacie.
  • 3244 / 554 / 0
Kawa i xanax to genialny duet i nie jeden o tym wiersze pisał :)

Kurcze chciałem się rano wychillowac i zjadłem ostatnie 5mg, dalej mnie trzyma a chętnie bym sobie na sen dobił i zatopił w błogim świecie.
Świetna używka przeciwdepresyjna szkoda że robi moskitierę w mózgu i jak się przerwie to ma kilkudniowy zwał a jak nie to urwany film :(

Teraz do roboty trzeba wracać więc szybka redukcja i koniec zabawy.

Zablokowany
Artykuły
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.