A jeśli probowałeś to już wyjaśniam, że dla mnie te benzo to jest okrutnik a za razem najmoncniejszy zbijacz emocji z jakim miałem do czynienia.
Dosłownie bez jakichkolwiek emocji byłem po jednej 2,5 mg. Okrutnie wyciszająca lecz nie usypiająca benzodiazepina.
Każdy ma inne gusta dopowiem tak za wczasu
Mi jednakże najlepiej siada bromek właśnie w porównaniu do działania innych benzodiazepin.
Alprazolam w którym tak piszemy jest na pewno mocno wyciszający ale przeszkadza mi również tak jak po lorku,
iż nie potrafie objawić jakichkolwiek emocji po tym benzo. Dodatkowo czuję się senny jeśli nie wale mixa z alkoholem xdd.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Na początku zabawy siadał nasennie.
Po "jakiejś tam tolerancji" bardzo łatwo mi nad nim panować tak samo jak bromazepamem.
No chyba, że zjadłem za dużo to już jak najebany, człowiek się robił z zachowania
Dodam, że nawet w domu zauważalnie widać po mnie czy jadłem bromazepam/klonazepam czy też alprazolam.
Po alprze "boje" sie pokazac komukolwiek, za to po brom/klon wychodze na luzie do domowników, gadka się klei jak nigdy z każdym. Otwarty ekstrawertyk
Jak wiecej klona szło to również zero podejrzeń bo jak najebany wyglądałem i nikt nie był świadomy mojego stanu xdd.
Mialem juz przypal po lorazepamie wlasnie co do tego, że było widać po mnie, że coś jest nie tak xd.
A z alprazolamem to właśnie im więcej tym większe zombie na twarzy.
Musze kiedyś spróbować tego mixu co tu wyżej był pisany 0,5 alpry i kawa.
Teraz w sumie jedynie nie wiem czy jakaś latte czy może standardowo czarna sypana
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.