Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 594 / 82 / 0
Ostatnio mialem okazje spróbować bromazepamu, wrzucilem sobie 1x 6mg i rozumiem ten zachwyt, to jest bardzo subtelna benzo, która działa jak złoto według mnie. Rozluźnienie, sedacja, problemy znikają jest miło, ciepło. Uśmiech niekontrolowanie maluje się na twarzy, super na wieczór z książką, bądź laptopem i obejrzenie fajnego filmu. Zwykły relax, czasami tego poprostu potrzeba a nie w każdej benzo to znajdziesz.
Jestem dość trudny.
  • 1544 / 198 / 0
lezalem jak trup po nocnej zmianie na łózku , zjadlem 6mg broma podzielone na 3x2 pod język jak wjechało odcniechciało mi się spać i poczułem się poprostu świetnie co tu więdej gadac , alpra lepiej działa na napady lęku a bromek to typowy narkotyk zeby się lepiej poczuć, większy potencjał rekreacyjny ma bromazepam bez dwóch zdań, ale na silny napad lękowy alprazolam pod język w dawce 0,5mg jest niezawodna i daje ulge
  • 594 / 82 / 0
Akurat 0.5mg alprazolamu pod jezyk w razie silnego leku jest niesamowicie skuteczne i nie wiem czy jest cokolwiek lepszego oprócz tego właśnie związku dzialajacego tak dobrze w sytuacjach stresowych.
Jestem dość trudny.
  • 171 / 25 / 0
Nie chce być nieuprzejmy ale chyba nie próbowałeś lorazepamu :mniam: .
A jeśli probowałeś to już wyjaśniam, że dla mnie te benzo to jest okrutnik a za razem najmoncniejszy zbijacz emocji z jakim miałem do czynienia.
Dosłownie bez jakichkolwiek emocji byłem po jednej 2,5 mg. Okrutnie wyciszająca lecz nie usypiająca benzodiazepina.
Każdy ma inne gusta dopowiem tak za wczasu :korposzczur: .

Mi jednakże najlepiej siada bromek właśnie w porównaniu do działania innych benzodiazepin.
Alprazolam w którym tak piszemy jest na pewno mocno wyciszający ale przeszkadza mi również tak jak po lorku,
iż nie potrafie objawić jakichkolwiek emocji po tym benzo. Dodatkowo czuję się senny jeśli nie wale mixa z alkoholem xdd.
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1544 / 198 / 0
miałem przyjemność brać lorazepam , nawet raz w dawce 10mg z alkoholem , totalny blackout, faze miałem ponad 24 godziny , a w mniejszych dawkach fajna benzyna ale alpra lepiej uspokaja na napady lękowe
  • 1345 / 148 / 8
coś czuję że lorazepam to w działaniu jak klon trochę, taki dziwak i odmóżdżasz, nie wiem nie brałem za to 0.5mg alpragenu jest w sam raz do porannej kawy i aktywizacji w dni powszednie, aż chce się łapać za pracę, pomoc innym, gadkę szmatkę. fajnie by było zrobić jakiś wykres z charakteryzacją w stylu moc działania, długość działania, trzeźwość myślenia, senność, gadatliwość. ciężko by było ale taka charakterystyka byłaby ciekawa.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1544 / 198 / 0
po klonie i lorazepamie odcina człowieka , funkcjonuje ale jakby nie był świadomy co robi w ogole a właśnie po alprazolamie w dawkach do 1mg- pisze o sobie potrafi wyprowadzić z dużego lęku i niepokoju i uspokoić na tyle żeby normalnie funkcjonować np w pracy i przy tym nie wyglądać na naćpanego. Alprazolam to dla mnie numer 1 benzo pod względem leczniczym, bo naprawde potrafi pomóc a jak ktoś szuka naćpania się to powinien celować w inne benzo np, bromazepam który ładnie potrafi ućpać
  • 171 / 25 / 0
Wlasnie ja nie mam tak jak opisujecie wyżej odmóżdżenia od klonazepamu.
Na początku zabawy siadał nasennie.
Po "jakiejś tam tolerancji" bardzo łatwo mi nad nim panować tak samo jak bromazepamem.
No chyba, że zjadłem za dużo to już jak najebany, człowiek się robił z zachowania %-D .

Dodam, że nawet w domu zauważalnie widać po mnie czy jadłem bromazepam/klonazepam czy też alprazolam.
Po alprze "boje" sie pokazac komukolwiek, za to po brom/klon wychodze na luzie do domowników, gadka się klei jak nigdy z każdym. Otwarty ekstrawertyk :mniam: .
Jak wiecej klona szło to również zero podejrzeń bo jak najebany wyglądałem i nikt nie był świadomy mojego stanu xdd.
Mialem juz przypal po lorazepamie wlasnie co do tego, że było widać po mnie, że coś jest nie tak xd.

A z alprazolamem to właśnie im więcej tym większe zombie na twarzy.
Musze kiedyś spróbować tego mixu co tu wyżej był pisany 0,5 alpry i kawa.
Teraz w sumie jedynie nie wiem czy jakaś latte czy może standardowo czarna sypana :zombie: .
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3244 / 555 / 0
To co jest dobre do aktywizacji jak powiedzmy jestem wjebany w alpre ale jej senogennosc przeszkadza mi w pracy? 🤔
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1345 / 148 / 8
@pomasujplecki kawa, zielona herbata, yerba mate ale po yerbie będziesz chodzić siku jak szalony. jeżeli pracujesz w biurze to będą ci płacić za sikanie co pół godziny. ogarnij sobie amfetamine tak z 1g i dobrą wagę o dokładności 0.01 czyli 2 miejsca po przecinku i stosuj dawki 20-30mg fety, najlepiej w kapsułki sobie ładuj. powinno działać trochę jak bieda adderall %-D
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.