A jeśli probowałeś to już wyjaśniam, że dla mnie te benzo to jest okrutnik a za razem najmoncniejszy zbijacz emocji z jakim miałem do czynienia.
Dosłownie bez jakichkolwiek emocji byłem po jednej 2,5 mg. Okrutnie wyciszająca lecz nie usypiająca benzodiazepina.
Każdy ma inne gusta dopowiem tak za wczasu
Mi jednakże najlepiej siada bromek właśnie w porównaniu do działania innych benzodiazepin.
Alprazolam w którym tak piszemy jest na pewno mocno wyciszający ale przeszkadza mi również tak jak po lorku,
iż nie potrafie objawić jakichkolwiek emocji po tym benzo. Dodatkowo czuję się senny jeśli nie wale mixa z alkoholem xdd.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Na początku zabawy siadał nasennie.
Po "jakiejś tam tolerancji" bardzo łatwo mi nad nim panować tak samo jak bromazepamem.
No chyba, że zjadłem za dużo to już jak najebany, człowiek się robił z zachowania
Dodam, że nawet w domu zauważalnie widać po mnie czy jadłem bromazepam/klonazepam czy też alprazolam.
Po alprze "boje" sie pokazac komukolwiek, za to po brom/klon wychodze na luzie do domowników, gadka się klei jak nigdy z każdym. Otwarty ekstrawertyk
Jak wiecej klona szło to również zero podejrzeń bo jak najebany wyglądałem i nikt nie był świadomy mojego stanu xdd.
Mialem juz przypal po lorazepamie wlasnie co do tego, że było widać po mnie, że coś jest nie tak xd.
A z alprazolamem to właśnie im więcej tym większe zombie na twarzy.
Musze kiedyś spróbować tego mixu co tu wyżej był pisany 0,5 alpry i kawa.
Teraz w sumie jedynie nie wiem czy jakaś latte czy może standardowo czarna sypana
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.