Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 214 / 18 / 0
Też nie, nie jem b-k i to moja pierwsza styczność od 8 miesięcy a wtedy i tak wrzucałem tylko eth-cat w marnych ilościach.
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 108 / 0
Nie chciałem pisać bo się znowu powtarzam, ale tak mnie wkurwiłeś ;) tym gardzeniem methy i amfy że znowu to napisze.
TY NIEBRAŁEŚ METAMAFETAMINY ANI amfetaminy.
  • 4950 / 862 / 0
@up , widocznie bral amfetamine i metaamfetamine tylko z nazwy , bo porownywanie klefedronu do metaamfy to troche zenada.
  • 214 / 18 / 0
Może i tylko z nazwy, ale niczego nie porównałem. Jak ogarnę TRÓ meth to na pewno się odezwę, tymczasem winniśmy skończyć dyskusję w dziale do tego nieprzeznaczonym.
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 253 / 5 / 0
Kochanek Heleny pisze:
Niemożliwe, że chodzi o metabolity bo mówimy o stanie tuż po podaniu a więc o działaniu samego 4cmc.
U mnie halucynacje pojawiają się dopiero po pewnym czasie, właściwie na zjeździe, więc u mnie może chodzić o metabolity. Dodam, że poza zwykłymi fraktalicznymi CEV i OEV-ami, pojawiają się typowo deliryczne widziadła i omamy słuchowe. Nie wiem czy ktoś jeszcze coś takiego ma po klefedronie, więc nie wykluczam że to kwestia mojego już szczególnie zrytego mózgu heh. :D
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 1817 / 108 / 0
Prawda jest taka że, im więcej i częściej się ćpa tym szybciej się dorobi psychoz i będą one dużo cięższe. Co za mądrość powiedziałem ;) :D
  • 122 / 7 / 0
Zamknijcie ryje w końcu i piszcie na temat.
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 37 / 0
Asinus pisze:

U mnie halucynacje pojawiają się dopiero po pewnym czasie, właściwie na zjeździe, więc u mnie może chodzić o metabolity.
U mnie oevy były znaczne. Wyobrażcie sobie pędzącą windę, która zjeżdza 80 pięter w dół, następnie pędzi tyle samo w góre. Tak się obraz rozjeżdza, istna klaustrofobia
  • 141 / 33 / 0
Z przykrością informuję o planowanej delegalizacji odczynnika 4-CMC.

Źródło
Plan nowelizacji Ustawy - 2016/2017
  • 561 / 40 / 0
zadna strata te chlorowe gowna
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.