4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Wie ktoś co słychać w okolicach Nowego Sącza?
Jakieś 2 miesiące temu z Krk brałem bardzo dobrej jakości mef, po 50/g. Niestety kontakt się urwał. Wie ktoś jak jest obecnie z Krk?
  • 1 / / 0
Co tam w Krakowie ?
  • 16 / / 0
Jak jest teraz w Warszawie?
  • 477 / 54 / 0
brainiac55 pisze:
Jak jest teraz w Warszawie?
Jest cały czas i nic się nie zmieniło.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1887 / 204 / 0
Jakieś wyjadacze skomentują sytuacje w Trójmieście? Zgaduję, że szkoda strzępić ryja %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1066 / 158 / 0
Zazdroszczę wszystkim co mają dostęp do True Matheew :P U nas Kuj-Pom wszędzie gonią chujowej jakości 4cmc albo 3cmc.....

ile bym dał za prawdziwe 4mmc :P myślę że za 120-150 zł to uczciwa to byłaby uczciwa cena
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 5396 / 967 / 0
Jakis czas temu mialem dostep, w miescie polozonym 40km ode mnie do prawidzwego Mateusza :) Cena to 100zl za G , w ktorym bylo 0,8-0,9 z wagi pudru.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 2876 / 267 / 0
max 100 bym dał za jakiś średniej jakości, za 130-140 jest piękny, bialutki, który klepie jak ten legalny kiedyś
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 18 / / 0
O kurwa mefiu powyżej 80 PLN, wina Tus... Kaczora %-D
serotoninowy pisze:
Jakis czas temu mialem dostep, w miescie polozonym 40km ode mnie do prawidzwego Mateusza :) Cena to 100zl za G , w ktorym bylo 0,8-0,9 z wagi pudru.
Jaki miał zapach puder który dostałeś?
p4weu pisze:
max 100 bym dał za jakiś średniej jakości, za 130-140 jest piękny, bialutki, który klepie jak ten legalny kiedyś
Mef jest dobry albo chujowy. Średni to może być jak jakiś dureń dosypał coś do pudru lub nie oczyścił freebase z metyloaminy i jebie na kilometr (chociaż dla niektórych to wyznacznik jakości).
eiffel65 pisze:
Zazdroszczę wszystkim co mają dostęp do True Matheew :P U nas Kuj-Pom wszędzie gonią chujowej jakości 4cmc albo 3cmc.....
ile bym dał za prawdziwe 4mmc :P myślę że za 120-150 zł to uczciwa to byłaby uczciwa cena
80 zł to "uczciwa" cena za detal. 120 to ostre przepłacanie, bo na darknecie jest właśnie w takiej cenie i nie trzeba zbytnio szukać.
Uwaga! Użytkownik Yeeernik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 267 / 0
jest albo średni, czyli dobry albo kozak
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.