Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 66 / 13 / 0
Nie powinien nikogo język boleć po BDO ani po GBLu, jest właśnie tak jak pisze wyżej Hlaskover
  • 5179 / 912 / 0
Co najwyżej dupa może boleć !
Prawda stara jak świat.
😆
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 14 / / 0
Całkiem niezła substancja, przyjemna lekka euforia połączona z czystą głową i poczuciem trzeźwości, kilka dni ciągu nie powoduje zbytnio skutków ubocznych, najwyżej wymęczenie spowodowane trudnościami ze spaniem
  • 12 / 1 / 0
Jak myślicie, co jest bardziej szkodliwe dla organizmu - 2 browary wieczorem czy 2-3 polewki BDO, max 7,5 ml łącznie?
Aktualnie tak sobie polewam wieczorem 2-3 razy, w dzień nie, zastąpiłem tym wieczorne piwkowanie i zastanawiam się, czy to zdrowsze rozwiązanie?
  • 56 / 6 / 0
@Redwinee dwa browary, a najlepiej nie pić w ogóle ani wynalazów typu chuj-wie-co BDO ani alkoholu.
  • 5179 / 912 / 0
Ciekawe .
Śpisz po tym normalnie ?
Po browarach się śpi dobrze dopóki się pije (można tak dekady jechać ) a po tym wynalazku im dalej w las to człowiek zmięty coraz bardziej .
Może za krótko pijesz i się nie przekonales jeszcze o tym jak to spieprzy homeostaze organizmu
Jak dla mnie piwko wygrywa bezapelacyjnie .
Jedyny plus tego BDO to taki, że na alkomacie nie wychodzi .
Do ciągów to się nie nadaje .
Na gieblu jechałem kiedyś wiele lat i tutaj chociaż faza rekompensowała ten zjebany sen .
Wystarczyła polewka z rana i znowu różowe okulary i zapominało się o zmęczeniu bo człowiek nie czuł się zmęczony tylko czuł że w.koncu żyje
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 12 / 1 / 0
Śpię, ale ładuje Ketrel 25-50 mg bo ze spaniem od dawna miałem problem. Już dość długo tak ciągnę, tylko ważne jest, żeby nie zasypiać zaraz po ostatniej polewce tylko jak już „faza” zaczyna schodzić. Wtedy po prostu się kładę i zasypiam. Ale właśnie się boję, że lekko się tym truję, całe to działanie jest takie dziwne, niby spoko, ale coś mi nie gra 😒
  • 1478 / 90 / 2
Chcę zrobić 2 tygodnie ciągu, jednak jak polewałem pierwszy raz 5-10 ml to klepało ładnie i potem dolewki nie działały.Może to kwestia materiału od Vendora.Czy ogólnie 2 tygodnie nie będzie mega szkodliwe dla organizmu?
action movie:gun:
  • 12 / 1 / 0
Ja osobiście leciałem 2 tygodnie w ciągu i problemów nie było, ale wtedy trzeba już polewać, żeby spać, no i te dawki zdecydowanie za duże, ja leję 2,5 - 3 ml i więcej osobiście bym się bał ładować bo w każdej chwili może ci odciąć prąd.
  • 5 / / 0
Wczoraj był wtorek.
Jako, że mam w sobie koktajl ze:
Pregabaliny
diazepamu
baklofenu
Mianeseryny
Agomelatyny

Substancja jak tu ludzie pisali zamarza w około 21-18 stopni celcjusza bo po wyjęciu z paczkomatu kostka w butelce.
Bezwonna prawie i bez smaku. Po ostudzeniu do normalnej temp. Otoczenia w pokoju gęsta. Ale i tak strzykawką mierzyłem porcje.

To uznałem, że zacznę od 0,5 ml dolewanie do herbaty a później mleka

Na początku myślałem, że będzie mocniejsze działanie ale chyba się po prostu podnieciłem z samego brania substancji, bo mi stanął :korposzczur: .
Jakaś tam delikatna aktywizacja i prospołeczność była.

Tak co jakiś czas dorzucając 0,5 ml uznaje, że nie miało to sensu. Jakiś tam szum w głowie był i tyle. Scalę, bądź napiszę nowego posta w weekend jak już dawki pójdą większe. Bo do roboty niestety trzeba chodzić a nie wiem jak się będę czuć i czy mi filmu nie wytnie.
Byłem już raz na tym forum...
...Sk4Zii :tabletki: %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.