Obecnie tylko te dwa leki i biorę to na nerwice i ostatnio popołudniami lekkie stany depresyjne i NIE JESTEM CPUNEM nigdy nie byłem uzależniony od niczego poza szlugami i nigdy nie brałem żadnych drągów ani „dziwnych „ piguł chyba że dorżnie benzo ale to jedną pigułę na 3 miesiące albo 4
Aczkolwiek jak brałem swoje dawne COMBO które działało pięknie przez ponad 5 lat nie piłem alkoholu (do dziś nie piję )
Piąteczka
Dziś na próbę wrzuciłem 50 Solianu o dziwo mega mnie wyciszyło
Solian 50-100
Mirtagen 30
Pragiola 225
A jak wypierdoli prolaktyna do wrócę do bronocornu
Najbardziej to chodzi mi o to bym mógł spać a z tym mam ostatnio duży problem :(
A na pewno nie chce żadnego Ssri czy snri bo przerobiłem ich kilka już i po każdym było tak samo między innymi zero snu
Fuzja - D5
@tajemniczy25
Sory Mordko poniosło mnie trochę ale po prostu jestem mega wkurwiony że w dzień po tygodniu jest dość fajnie a wieczorem za chuja nie idzie spać tzn śpię max do 2 a potem to już taki pół sen albo nie mogę usnąć i męczę się do rana albo nie mogę usnąć do 3 i śpię do 6/7 max ale nie wiem ile w tym prawdy ale z kim bym nie rozmawiał czy na mess czy w realnym świecie dużo ludzi narzeka na to że nie może spać już pomijając durne filmiki na tik toku xd
I jeszcze zastanawiam się nad tym by nie spróbować przez kilka dni brać np 7,5
Bralem okolo 4mg( tabletke 15mg dzielilem na oko) i nasennie bylo czuc. Bralem pol tabletki czyli 7,5 mg i czulem nasenne dzialanie ale tez troche serotoniny. I chodzi mi o to czy 15mg zadziala mocniej nasennie od powiedzmy 10mg? Czy juz mocniej serotonima sie wlacza tylko?
Moze troche dziwne pytanie ale nie chce brac calej tabletki jezeli nie uspi mocniej a tylko przedluzy dzialanie i dwa dni bede dochodzil do siebie :)
Btw. Mirta na sen spoko tylko gdyby okres poltrwania miala krotszy to byloby super.
Pozdrawiam
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata