Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 20 / 2 / 0
@tajemniczy25

Obecnie tylko te dwa leki i biorę to na nerwice i ostatnio popołudniami lekkie stany depresyjne i NIE JESTEM CPUNEM nigdy nie byłem uzależniony od niczego poza szlugami i nigdy nie brałem żadnych drągów ani „dziwnych „ piguł chyba że dorżnie benzo ale to jedną pigułę na 3 miesiące albo 4

Aczkolwiek jak brałem swoje dawne COMBO które działało pięknie przez ponad 5 lat nie piłem alkoholu (do dziś nie piję )
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2024 przez diegoxd, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 938 / 169 / 0
@diegoxd nerwicę lękowa czy inna?
  • 20 / 2 / 0
Czy to ważne na jaką nerwice ? Moje zdanie jest takie na każdego leki działają inaczej jeden po leku nazwijmy go x będzie się czuł zajebiscie a drugi po tym samym leku będzie się czuł w chuj słabo nie ma reguły każdy organizm jest inny i każdy organizm inaczej reaguje na leki i inne substancje także dla przykładu podam Ci taki przykład jak brałem mianseryne solo w różnych dawkach od 10-30 to miałem przynajmniej dwa dni w tyg ostro nerwicowe potem jak brałem mirte solo to nerwicowy dzień miałem raz na 3 miesiące no nie ma reguły kwestia dobrania odpowiednich leków albo mixu leków mogę się mylić ale takie jest moje zdanie

Piąteczka
  • 938 / 169 / 0
@diegoxd dobrze że mi to wszystko wytłumaczyłem bo naprawdę nie wiedziałem tego..Zadałem proste pytanie a Ty mi wyjeżdżasz z rzeczami które są chyba oczywiste, normalnie nie wiem co powiedzieć.Mogłeś po prostu już nie odpowiadać 😁 Jeżeli o leki chodzi to tak masz rację i może zastanów się nad korektą,dodaj jakieś SSRI bo chyba aż Cię nosi od tej noradrenaliny 😁
  • 20 / 2 / 0
Więc tak na pewno czuję dobre działanie mirty to fakt wiesza pewność siebie ochota na wszytko jedyny minus to że za chuja nie idzie spać więc wracam do swojego starego combo

Dziś na próbę wrzuciłem 50 Solianu o dziwo mega mnie wyciszyło

Solian 50-100
Mirtagen 30
Pragiola 225

A jak wypierdoli prolaktyna do wrócę do bronocornu

Najbardziej to chodzi mi o to bym mógł spać a z tym mam ostatnio duży problem :(

A na pewno nie chce żadnego Ssri czy snri bo przerobiłem ich kilka już i po każdym było tak samo między innymi zero snu

Fuzja - D5

@tajemniczy25

Sory Mordko poniosło mnie trochę ale po prostu jestem mega wkurwiony że w dzień po tygodniu jest dość fajnie a wieczorem za chuja nie idzie spać tzn śpię max do 2 a potem to już taki pół sen albo nie mogę usnąć i męczę się do rana albo nie mogę usnąć do 3 i śpię do 6/7 max ale nie wiem ile w tym prawdy ale z kim bym nie rozmawiał czy na mess czy w realnym świecie dużo ludzi narzeka na to że nie może spać już pomijając durne filmiki na tik toku xd

I jeszcze zastanawiam się nad tym by nie spróbować przez kilka dni brać np 7,5
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2024 przez diegoxd, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 938 / 169 / 0
@diegoxd ja taką nerwówkę miałem na wenla+mirta.Ja stosuję 30mg nasennie mirtazapiny a jak działanie słabnie to wachluje sobie dawkami okresowo.Jadę parę tyg to na 7,5mg to na 15mg.Aktualnie już drugi czy trzeci miesiąc 7,5mirty.Wczoraj chciałem szybciej usnąć i mocniej to 15mg co się odbiło zamulonym porankiem ale to standard przy tym leku, na początku zwłaszcza.
  • 23 / 1 / 0
Czy wraz ze wzrostem dawki mirta mocniej usypia? Wiem ze powyzej 30mg wlacza adrenaline i pobudza ale w nizszych dawkach?

Bralem okolo 4mg( tabletke 15mg dzielilem na oko) i nasennie bylo czuc. Bralem pol tabletki czyli 7,5 mg i czulem nasenne dzialanie ale tez troche serotoniny. I chodzi mi o to czy 15mg zadziala mocniej nasennie od powiedzmy 10mg? Czy juz mocniej serotonima sie wlacza tylko?

Moze troche dziwne pytanie ale nie chce brac calej tabletki jezeli nie uspi mocniej a tylko przedluzy dzialanie i dwa dni bede dochodzil do siebie :)

Btw. Mirta na sen spoko tylko gdyby okres poltrwania miala krotszy to byloby super.

Pozdrawiam
  • 1974 / 517 / 0
Ja biore 15-30mg kilka razy na tydzień, czasami pół tygodnia codziennie, czasami cały tydzień, nie wchodzę powyżej 30mg i dalej mnie usypia.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 23 / 1 / 0
Jak funkcjonujesz na drugi dzien po takiej dawce to ja nie wiem. Wzialem ostatnio okolo 5mg i na drugi dzien jeazcze czulem caly czas te sennosc i bezsiłe ze tak powiem. Kawy nie pije niestety moze by pomogla cos
  • 1394 / 88 / 2
Po wciągnieciu giga krech klefedronu zarzuciłem w nocy 30 mg mitrazapiny i uspiło.Polecam doraźnie, daję 8/10.Tylko to nie był wcześniej brany lek.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Newsy
Z synem i córką produkowała mefedron

Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.

Illinois dopisuje kobiece choroby do schorzeń podlegających leczeniu medyczną marihuaną

Departament zdrowia publicznego Illinois (IDPH) rozszerzył listę schorzeń kwalifikujących się do leczenia medyczną marihuaną. Dopisano endometriozę, torbiele jajników, mięśniaki macicy i zaburzenia orgazmu u kobiet.

Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK

Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.