Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Potem zostają już tylko benzo.
13 czerwca 2024majorbombas pisze: co dają dawki typu 1200mg?
to samo co delirianty?![]()
Dziwna sprawa z preg jedni straszne cierpią jak odstawią inni nie .
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
20 czerwca 2024amadeuszmocart pisze: Załatw sobie preg w tabletkach 75mg np preato. One mają podziałkę na pół ..I obcinaj powoli ,może redukcja co 3 dni o 35mg pomoże łagodnie zejśc .
Dziwna sprawa z preg jedni straszne cierpią jak odstawią inni nie .
@Vetulani44
Wczoraj przykładowo wziąłem 900mg rano i 900mg wieczorem. Tak to starałem się brać 900mg tylko rano, ale wieczorem było już ciężko. No a oprócz tego przez cały rok leciałem na dawkach w okolicach 2g, zdarzało się więcej, raczej nie mniej. Nie mam niestety na ten moment innego leku na bóle. Ale również zamierzam wybrać się do neurologa.
a w ogóle działanie przeciwlękowe jest dla mnie zastanawiające, niby jest, ale wysłowić się po tym nie da i nic się nie pamięta.
Taka przeciwlękowa, ale nie jestem po tym do ludzi.
gdzie sens?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.