Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Potem zostają już tylko benzo.
13 czerwca 2024majorbombas pisze: co dają dawki typu 1200mg?
to samo co delirianty?![]()
Dziwna sprawa z preg jedni straszne cierpią jak odstawią inni nie .
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
20 czerwca 2024amadeuszmocart pisze: Załatw sobie preg w tabletkach 75mg np preato. One mają podziałkę na pół ..I obcinaj powoli ,może redukcja co 3 dni o 35mg pomoże łagodnie zejśc .
Dziwna sprawa z preg jedni straszne cierpią jak odstawią inni nie .
@Vetulani44
Wczoraj przykładowo wziąłem 900mg rano i 900mg wieczorem. Tak to starałem się brać 900mg tylko rano, ale wieczorem było już ciężko. No a oprócz tego przez cały rok leciałem na dawkach w okolicach 2g, zdarzało się więcej, raczej nie mniej. Nie mam niestety na ten moment innego leku na bóle. Ale również zamierzam wybrać się do neurologa.
a w ogóle działanie przeciwlękowe jest dla mnie zastanawiające, niby jest, ale wysłowić się po tym nie da i nic się nie pamięta.
Taka przeciwlękowa, ale nie jestem po tym do ludzi.
gdzie sens?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.