Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2656 / 559 / 0
Jakoś niedługo bym chciał sobie zafundować mocniejszą podróż z esketą niż microdosing, ale jako iż iniekcji wciąż się boję to podałbym P.R. zauważyłem że po zaprzestaniu stosowania esketaminy na 3 dni tolerka jest jak nowa, także to jakoś bym przebolał, no więc pytanka do osób które tym RoA podawały:
Ilu ml strzykawki używaliście?
Ile mg podawaliście (nie mając tolerki!)?
Nie chcę wchodzić na jakieś mega dawkowanie z dupy anestezjologiczne czy coś - tolerkę będę musiał odbudowywać w celu dalszej terapii esketaminą
Dziękuję
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 3180 / 895 / 5
@pawoleh666
I jak, masz już odpowiedzi? Bo za chwilę jadę do apteki po sprzęt i nie jestem pewien co kupić.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2656 / 559 / 0
Chyba widzisz, że nikt nicn ie odpisał.
Ja bym mimo wszystko chyba celował w 2ml strzykawkę, bo przy wlewaniu 20ml trosszkę może uciec.
  • 3180 / 895 / 5
Dobra chuj, wezmę insulinówkę/ki 2 lub 5ml i wodę do iniekcji.
Kurła babka pyta jaka insulina %-D ale chuj będą szczykawki. Nie wie za to co to woda do iniekcji :halu:
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 100 / 20 / 0
To poproś o sól fizjologiczną w ampułkach
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 398 / 28 / 0
Widze, że większość ketamine wciąga...a jak jest z oralem? Można warto? Żal mi zatok.
  • 2656 / 559 / 0
Już lepiej podjęzykowo.
  • 3362 / 350 / 0
Nie warto, slaba biodostepnosc. Poza tym nie ma co katowac zoladka.
  • 398 / 28 / 0
Wole wieksza dawke niz katować zatoki...poza tym, przeciez i tak splynie do żołądka ;P
  • 2656 / 559 / 0
To podaj per rectum jak tak bardzo nie chcesz katować żołądka.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.