Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
bralem raz 4 saszety na 60kg i po 6 godzinach mialem nerwice najmniejszy szmer czy dotkniecie koldry wprowadzalo mnie w paniczny strach przed robalami na ciele. Ble. Ale moze najlepiej po prostu nie byc samemu :)
Musze sie wyżalić.
Dzis po pracy pojechałem do apteki po 5 saszetek. Ostatni raz się nie powiódł, xle zrobiłem przy wytrącaniu soli z benzy. "Pouczony Przez Zbawiciela, i Posłuszny Jego Słowom. ośmieliłem się "
5 garnuszków z czyta ciepłą wodą po saszetce na garnuszek. 25 mili wody co do milimetra. pomieszałem zrobiła sie elegancka zawiesina z soli. (tak mleczna ) Lejek i herbatki woreczki. Energicznym ruchem przelałem i tak razy pięć.
Potem kulki wysuszyłem suszarka do włosów żony. Wysmarowałem gębę czekolada i połknąłem.
Mija 2 godzina a ja nic nie czuje kumacie. raz delikatnie mi coś mignęło i koniec. Wkurwiło masakryczne pisze posta i idę na film.
Benzie mówimy kategorycznie Nie.
Pomęczyłem sie do 2 w nocy i zdenerwowany usnąłem.
Z fajnie zapowiadającego sie wieczoru zostały tylko filmy na kanale XXL :)
Jedyne co mi sie zdarzyło to czarna kropka która przemknęła przez ścianę i zniknęła.
Chyba ten drag nie dla mnie :(
Może i jest dla desperatów i znudzonych, lecz skoro można się dobrze na niej bawić to chuj w to ;]
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
@Twilight zgadzam sie, ja sie zajebiscie bawie na benzie, to lepsze niz horror takie mam czasem wixy XD
30-40 min (1,5 g). Kolejne razy podobnie, nigdy nie czekałem na fazę dłużej niż godzinkę. Jutro zarzucam z kumplami po 3 saszetki na łebka :-D . Spróbujemy tym razem wyekstraktowaną benzydaminke wymieszać na łyżeczce z nuttelą i jazda do dzioba ;-)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.