Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2876 / 267 / 0
śmiem twierdzić, że nikt tu niczego niemoralnego i nielegalnego nie robi i pewnie w niemal 100% każdy jak coś tutaj ćpa z apteki to z polecenia lekarza :D tzn. leczy się
  • 155 / 9 / 0
No ja wiem, ale mi nikt tego nie przepisze bo ostatecznie biorę tez leki antydepresyjne i po gadce diagnozują mi borderline i nic ciekawego nie chcą przepisać oprócz pregabaliny 😰
Wolałabym kupic skądś bo to tak łatwiej a moja anxiety utrudnia mi podjęcie rozmowy kłamliwej z magikiem. Bo ciagle myśle ze oni wiedza i się nie nabierają a mam słaba gadkę xd
  • 78 / 9 / 0
No to czytaj temat w którym się udzielasz, dwa posty wstecz został poruszony temat pregabaliny. Tak lubię i klonazepam tak samo jak alprazolam. Tramadol mniej, a Pregabaline sprawdziłem i do dziś mam ze 3 opakowania 56 sztuk. Nie mecyja.

Co do alpry to myślę, że zjadłem tego kilka gram, jedyna wada to krótki czas działania. A ostatnio wogóle przestała na mnie działać jak należy, więc walę klona.

Takim fanatykiem alpry jesteś, że klonazepam Ci śmierdzi? Przecież to świetne i uniwersalne benzo. Pozostałym używkom jak tramal, którego używam sporadycznie dla jego działania na serotoninę, czy pregabalina i baclofen których nie używam wcale dajmy spokój.
Uwaga! Użytkownik ihaveaquestion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 1 / 0
Doszedłem do momentu, że po wrzuceniu 4-6 mg alpry nic nie czuję, oprócz bardzo delikatnej zamulki. Chcę zmienić alpre na jakieś inne benzo, po którym będzie lekka faza. Myślałem że zrobię ze 2 tyg przerwy i spróbować Bromazepam (Lexotan 6mg). Co o tym myślicie?
  • 2104 / 467 / 37
Zrób dłuższą przerwę, 2 tygodnie nie zrobią dużej różnicy, skoro już masz sporą tolerancję. Poza tym bromazepam to słabsza benzodiazepina niż alprazolam, więc też byś musiał sporo tego zjeść. Nabiłeś tolerkę, to teraz powinieneś niestety chwilę poczekać na jej zmniejszenie.
Lubisz koks?
  • 2876 / 267 / 0
ja myślę, a nawet jestem niemal pewny, że przy takiej tolerce na alprę inne benzo będą dla ciebie jakby były zrobione dla dzieci (to był sarkazm jbc, bo tutaj co druga osoba teog nie ogarnia chyba), tolerka na benzo se ne vrati :(
  • 867 / 253 / 0
Wróci po dłuższej przerwie, ale bardzo szybko znowu urośnie.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 58 / 1 / 0
Miałem tolerke podobną ale potem zrobiłem prawie rok przerwy. Po tym czasie znalazłem przypadkowo 1mg i go łyknąłem. Tak mnie zmulilo że musiałem na pół godziny się położyć i zamknąć oczy. Niestety niedługo potem po alko kilka razy zjadłem po 10mg dziennie i tolerka moment skoczyła. Alpra przestała mnie kręcić. Szkoda kasy i zdrowia. Łapią mnie doły i chce je czymś zaleczyć bo ciężkie czasy przede mną. Dlatego szukam innego benzo, żeby nie chodzić przybity jak muł.
  • 5 / / 0
Jak długo działa 1 mg xanaxu? Jak zarzucę o 7 to o 15 będzie jeszcze działać? Chodzi mi o normalne działanie przeciw lękowe, nie rekreacyjne.
Uwaga! Użytkownik kuba172 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 9 / 0
@wioslo co najmniej miesiąc przerwy aby drgnęła ta tolerancja, a do wyzerowania...z pół roku? Wiele zależy od organizmu i nie ma czegoś takiego, że jak ktoś wpieprzał garściami to już go nie poklepie. Mi po trzy miesięcznej przerwie od srogich dawek klona, 2 mg dawało pełne spektrum oddziaływania. Faktem jest jednak, że po każdym powrocie do benzo tolerka rośnie szybciej niż na początku. Naprawdę to wszystko zależy od organizmu oraz od tego czy będziesz mieszał w GABA podczas abstynencji. By tolerka na benzo spadała jak najszybciej najlepiej odpuścić sobie alko na te 2-3 miesiące.

Niektórzy twierdzą, że alkohol nie podbija jakoś szczególnie tolerancji na benzo. Ja się z tym nie zgadzam, dałem ostatnio koledze który sporo pije 1 mg alprazolamu. Nie widziałem po nim działania, on sam nie potrafił jednoznacznie stwierdzić czy coś czuje czy nie, a jadł benzo pierwszy raz w życiu. Myślę, że gdyby tyle nie chlał to poczuł by ten 1 mg bardzo dobrze.
Uwaga! Użytkownik ihaveaquestion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.