Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Wkrótce będziesz potrzebował większych dawek, aby poczuć się jak teraz.
PS. Nie bierz przed snem. Osobiście nie mogę po tym zasnąć.
Proszę trzymać się tematu wątku. Cooba83
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Padaki jeszcze jako takiej nie miałem jedyne co to po 1razie czyli czwartek w nocy się obudziłem i czułem jak w srodku całe cialo mi drży ale nie było widać tego na skórze tylko w srodku czułem i to głównie w nogach jak się poruszalem to u stało drżenie i znów spałem, zjadłem łącznie 300mg i rano taka faza jak wieczorem
PS Zaczolem i 17 i tak dorzocalem do 1w nocy obudziłem się drżący około 4 nad ranem
Scalono. Cooba83
rozumiem frustracje, ale same te posty robią wystarczający rozpieprz w wątku, nie potrzeba jeszcze dodatkowego offtopu//picabia
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.