Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 275 / 4 / 0
mam maczanke na B-F 1g -50mg B-F'a. na zerowa tolerka na pierwszy raz malutki buszek z dupki lufki?
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 13 / 0
Tak, ale na jednym się nie skończy. :-D
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 275 / 4 / 0
no zobaczymy, z wszystkim mi tak mowili, ale na niczym nie mialem zadnego ciagu, nawet od alfy umialem sie powstrzymac
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 13 / 0
Może nie chodziło mi o ciąg, a bardziej o to, że z małą tolerką pożądany efekt osiągam dopiero po dwóch-trzech lufkach. I do tej pory nie wiem, czy wynika to z opóźnienia działania względem palenia, czy po prostu potrzebna jest rzeczywiście taka ilość. Zresztą sam ocenisz.
I love you darling so,
Why can't you let me go?
  • 1874 / 96 / 127
Jesli chodzi o maczane to idzie jej spalic znaczne ilosci, tylko sam B-F to nie ziemski podbijacz opio-tolerki. Niestety...
wolna molekula
#mops
  • 381 / 11 / 0
To prawda, na zerowej tolerce spalilem juz z.50g maczany, to na skręcie 600mg kody czy 400mg trampka ledwo usmierzalo ból, zamówiłem ostatnie 20g, do tego musze załatwic bupre i koniec opio :-D
Anaboliczny dżentelmen.
  • 62 / 4 / 0
Też po BFie macie problemy ze wzrokiem? Przy paleniu i podaniu iv nigdy nie miałem takiego problemu, ale wczoraj pierwszy raz wąchałem i po kilku węgorzykach zacząłem mieć problemy ze skupieniem wzroku w jednym miejscu, od ostatniego dorzucenia minęło już ponad 8 godzin a nadal mam lekkie problemy ze skupieniem wzroku.
Jedynie przy wyższych dawkach Tramalu mam ten sam problem, można jakoś temu zaradzić czy taka magia opio?
  • 77 / 2 / 0
A nie zrobiłeś przypadkiem jakiegoś miksa? ja osobiście po żadnym opio nie miałem takich problemów a już trochę ich przerobiłem
  • 1130 / 48 / 0
Bylo cos o tym niedawno w watku ogolnym o morfinie.
  • 811 / 5 / 6
Mi się oczy rozjeżdżały po tramcu, buprze, b-fie, morfinie ale to w ogromnych dawkach. Myślałem, że to normalka jest i wszyscy tak mają :)
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.