Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
@Czarny, czyli że za 50zł mniej więcej dostanę ćwiartke, ok. Ta pięćdziesiątka i setka to podzielona ćwiartka czy jak? Jestem względnie zielony w temacie i chciałbym ogarnąć dawkowanie.
Szkocja jasnowidząco broni narkotyków.
Elaine blath, Feainnewedd Dearme aen a'caelme tedd
Eigean evelienn deireadh Que'n esse, va en esseath
Feainnewedd, elaine blath!
  • 1615 / 29 / 0
Skoro zadajesz takie pytania, to lepiej nie bierz się za heroinę...

gram = 1000mg
ćwiartka = 0,25g = 250mg
setka = 100 mg
pięćdziesiątka = 50mg
  • 3215 / 420 / 0
Cena suszonych psilocybe cubensis ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 57 / 0
POWINNA BYĆ 15 zł za gram, ale często spotykam się z 25/g 30/g, czasem przelicznik 1zł/grzyb.

@dół
Nom, to masz dobrze, że takie stałe ceny się utrzymują. W ogóle się dziwię tych kosmicznych cen. Skąd to się niby bierze?
Oczywiście stosuję bojkot cen i koniec. Ja nie zginę, Ty nie zarobisz.
Ostatnio zmieniony 24 maja 2013 przez hipollek, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1857 / 70 / 80
Ja sie spotkałem z cenami 10-17zł/g.
  • 3900 / 245 / 13
1pln za 1 grzyb to mało; na 1g cubensisów czasem może wejść dosłownie 4 grzyby - zależy od gatunku. Chyba, że mówiłeś o łysiczkach
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2372 / 57 / 0
Pardon. Oczywiście, że odnosi się do łysic, ale wcześniejsze ceny do cubenisów.
Moje niedopatrzenie, pardą.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 45 / / 0
0202122 pisze:
Skoro zadajesz takie pytania, to lepiej nie bierz się za heroinę...

gram = 1000mg
ćwiartka = 0,25g = 250mg
setka = 100 mg
pięćdziesiątka = 50mg
Ok, teraz ogarniam. Nie chodzi o to, na opiatach znam się raczej dobrze, tylko dawkami nigdy się nie interesowałem, a chciałem mieć pewność..
Logicznie rzecz biorąc, jeśli ćwiartka po 50, to gram 200. Jak to się faktycznie ma w Polsce? Po ile gram?
Szkocja jasnowidząco broni narkotyków.
Elaine blath, Feainnewedd Dearme aen a'caelme tedd
Eigean evelienn deireadh Que'n esse, va en esseath
Feainnewedd, elaine blath!
  • 840 / 26 / 0
tak jak napisałeś tak się ma w PL czyli 200zl 1g. - oczywiście jeśli jesteś dobrym klientem i wpadasz często bądź diil jest wporządku i dobrze się z nim znasz w innym przypadku znając życie Twoje ćwiartki będą miały po 0.2 bądź 0.22 jak to przeważnie bywa osoby wjebane zawsze mają najlepiej bo są codziennie i dilerzy nie lecą z nimi w chója bo mają największy zarobek na nich i nie chcą stracić klientów na rzecz innych dilów jak zaczniesz jeździć do jednego codziennie to Ci gwarantuje ze od czasu do czasu nawet za darmo dostaniesz ćwiartkę bądź 2 plus częste kreskowanie w zeszyt i za pojedyncze ćw nie trzeba oddawać . Jest tylko mały haczyk musisz się wpierdolić i codziennie jeździć do danej osoby i brać po parę ćwiartek by mieć takie przywileje . - mam nadzieje że moja odpowiedź jest zadowalająca w stosunku do Twojej osoby.
Zapraszam do działu heroina/morfina po dalsze wskazówki %-D - pamiętaj najlepiej na dworcach pytać o hel - wyprzedzam kolejne pytanie!
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1456 / 19 / 0
Kiedyś czekałem na dworcu na pociąg, podeszło do mnie kilku naćpanych ruskich nastolatków i koślawym polskim zaczęli się mnie pytać czy mam załatwić "coś ciężkiego" jednocześnie pokazując symbol zastrzyku w rękę. 20 metrów od nas stał patrol policji %-D Nie pomogłem im, z resztą i tak bym nie wiedział skąd mieć "coś ciężkiego", a nie chciałem zwracać uwagi mundurowych, bo akurat miałem przy sobie dwójkę palenia. 5 minut później zauważyłem, że już ich pakowali do radiowozu.

Co do cen, ciekawy jestem po ile chodzi prawdziwy mefedron, o ile można jeszcze w ogóle taki dostać u nas?
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.