Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 100 / / 0
Szyszek pisze:
Ten Stilnox jest na recepte czy nie ?
A jak jest w pierwszym poście w FAQ? :wall:
NA RECEPTĘ.
"Order us some golf shoes, otherwise we’ll never get out of this place alive."
  • 3248 / 3 / 0
Każdy lek, który zawiera zolpidem jest wydawany wyłącznie za receptą, na której dodatkowo musi byś napisane ile tabletek ma być w opakowaniu.
  • 100 / / 0
Ja właśnie nie wiem który wziąć na pierwszy raz. Stilnox czy Hypnogen?
  • 3248 / 3 / 0
Hypnogen lepiej siedzi w nosie, ma mniej "wypełniaczy", stilnoxa nie próbowałem, a Nasen, który najczęściej miałem ma dużo wypełniaczy i z początku piecze w nos, ale jak się jest już na bani i dociąga kreski to smak nie przeszkadza bardzo.
  • 100 / / 0
Czemu lepiej wciągać niż doustnie?
  • 3248 / 3 / 0
Szybciej wchodzi i jest mocniej.
Przynajmniej ja tak odczułem, zjedzone wchodzą dłużej i mniejszy efekt był (zjedz 10mg, a wciągnij nosem, to zauważysz różnice). Kiedyś ktoś porównał zjedzone 20mg do 10mg wciągniętych ; ]
  • 100 / / 0
Ok, na dniach się zaopatrzę w takim razie w Hypnogen. Mam nadzieję, że choć trochę mnie trzepnie. Nie miałam przyjemności próbować. ;x
  • 761 / 11 / 0
Byłem dzisiaj u rodzinnego (w końcu się przełamałem), opowiedziałem smutną historię o problemach z zasypaniem po czym wyciągnąłem karteczkę z nazwami 3 leków (hydoksyzyna, stilnox, signopam)... pierwsze, że nie działa, chyba, że pół paczki i przez pół kolejnego dnia, stilnox, że muli i śni mi się Buka... bo moim celem był ten ostatni (temazepam się fpytę komponuje z kodą), ale lekarz napisał na kartce PERSEN i wypisał reckę na NASEN, zaznaczając, że to w ostateczności bo uzależnia niczym koks prosto z kolumbijskiego pieca:)... to mówicie, że NASEN się chujowo daje w klamę? Wcześniej ładowałem tylko ZOLPIC i było spoko, ale to dawno było... w sumie to sam się przekonam jak to nabędę. A jak z podbijaniem działania kody? Bo np. z doświadczenia wiem, że kodę dużo lepiej brać ze słabymi benzo niż np. z klonem, albo lorką...
  • 983 / 16 / 0
Zawsze brałem Nasen w klamę i nie narzekałem, małe tabletki tylko jebią "apteką".
Ja podbijam kodę klonem i jest dobrze, jak zolp podbija nie wiem i się nie dowiem bo gówno już nie działa.
  • 1474 / 15 / 0
Ludziska ma ktoś jakieś ciekawe, pomysły, doświadczenia, wizje odnośnie substancji miksowanych z zolpidemem? Zapewne zaraz napiszą DXM, więc od razu pisze, że to drugie nie bardzo mnie interesuje...

Jakaś trawa, benzo może stymulant? W zasięgu mam tylko fete i kiepskawą koke (może będzie meta, ale wątpie...).

Dawajcie coś ciekawego bo zrobiłem sie ostatnio zagorzałym fanem różnistych miksów ;-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.