Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
01 lutego 2024WALLSTREET pisze: @houseman kiedy ostatnio brałeś perge?
Zastanawiam się czy ma sens branie pregi solo regularnie np. w dawce tak jak kiedyś 2x150mg? Niektórzy tutaj piszą że po czasie tolerka się robi i już nie czuć jej działania.
Prege doraźnie zażywam już prawie 2 lata i dbam o zachowanie niskiej tolerancji, nie chcę się wjebać w nią, ale zastanawiam się czy nie lepsze działanie byłoby biorąc regularnie? Ten okres kiedy brałem ją z dulo bardzo słabo pamiętam, ale tutaj też chodzi mi o branie jej solo.
Sądzę, że jest sens. Ja biorę pregabę również solo, w dawkach takich jak przez Ciebie wskazane. Moje doświadczenia opisałem we wcześniejszych postach.
Dostałem ją właśnie od lekarza na bóle kręgosłupa. Do tej pory tylko tramadol w dawcę ok 200 mg na dzień (może trochę więcej). Ale już mi się objadł i trzeba poszukać czegoś nowego.
PREGE przyjmuje w małej dawce (tramca nie odstawiłem) tj. 75 mg na dzień i czuję różnicę i w bólu i w samopoczuciu, ale szału nie ma. Chciałbym zwiększyć dawkę, ale nie chcę tego robić bez lekarza tylko wprost mu powiedzieć, że trzeba przepisać większą dawkę - jak uważacie - lekarz źle zareaguje i od razu będzie podejrzewał nie wiadomo co, czy wypisze bez problemu? I jaka dawka dla nowicjusza może być faktycznie odczuwalna? 200? czy to przesada - jakie są wasze doświadczenia?
powiedz normalnie
150 to jeszcze jest i tak spokojnie
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.