Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
off mały.. chojrakowa witaj siostro dobrze widziec!!
Hm no mam ten zyprazydon, też w sumie neuroleptyk, chyba wypróbuję jak będzie okazja.
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
chojrakowa pisze:.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
O człowieku, a gdzie mnie nie było... Szczerze to najzwyczajniej strzaskałam sobie łeb do takiego stanu, że musiałam przystopować na trochę. No myślałam że na dłużej, ale jak widać jestem
Czy ktoś ogarnia kwestię tego zeldoxu? Ja w ogóle w mixach się udzielilam bo mnie jeszcze jedna kwestia lekowa intryguje ale topiramat do zjazdu nijak się mieć nie powinien.
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
Siema chojrakowa !
Chojrakowa owszem że tesknili a i sie martwilismy pewnie po czesci czesc z nas. :P
Nie wnikam...
A zwał ma to do siebie, że możemy za Was wszystkich klepać (...) i ja tu!!!!!
AVE!
Buchaj, ogniu! kotle, wrzej!"
/Makbet/
kkrecha pisze:Generalnie to ja już nei wiem chyba jak zmniejszać zjazd bo...najzwyczajniej nie pamiętam/przechodze go inaczej niż inni.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.