Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 397 / 32 / 7
Ja nie tyle na zjezdzie, ale już po kilku nie przespanych dobach, błagałem wręcz o sen... i pomogła .. kwetapina... jedna tabsa powolutku delikatnie zbiła psycho i zaciagneła niczym goliat łańcuchem do poduszki.... no nie było chuja że nie!

off mały.. chojrakowa witaj siostro dobrze widziec!!
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 2 / 0
Kkrecha, siemaneczko! No czaję się jakoś tu znowu, sama nie wiem czy to dobrze no ale ale...
Hm no mam ten zyprazydon, też w sumie neuroleptyk, chyba wypróbuję jak będzie okazja.
"Myśli mnie nachodzą, znowuż jakieś popierdolone..."
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"

NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
  • 732 / 57 / 0
chojrakowa pisze:
.
Siemanko laska ! Gdzieś Ty była jak Cię nie było ? [emoji813]
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 128 / 2 / 0
Czyżbyście się stęsknili? :-D
O człowieku, a gdzie mnie nie było... Szczerze to najzwyczajniej strzaskałam sobie łeb do takiego stanu, że musiałam przystopować na trochę. No myślałam że na dłużej, ale jak widać jestem %-D A ja już tak mam ze wszystkim - od bandy do bandy, wszystko albo nic. Chwilowo wybieram wszystko.

Czy ktoś ogarnia kwestię tego zeldoxu? Ja w ogóle w mixach się udzielilam bo mnie jeszcze jedna kwestia lekowa intryguje ale topiramat do zjazdu nijak się mieć nie powinien.
"Myśli mnie nachodzą, znowuż jakieś popierdolone..."
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"

NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
  • 3 / / 0
Na zjazda mix witamin i jogurty.. A najlepiej sen
  • 6 / / 0
Na zwale bardzo polecam giebla. Dziala praktycznie od razu i praktycznie nie czuc zjazdu
  • 2976 / 256 / 0
Tak, tak - podobnie jak benzodiazepiny i opiaty ;)

Siema chojrakowa ! :gun:
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 32 / 7
Generalnie to ja już nei wiem chyba jak zmniejszać zjazd bo...najzwyczajniej nie pamiętam/przechodze go inaczej niż inni.

Chojrakowa owszem że tesknili a i sie martwilismy pewnie po czesci czesc z nas. :P
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 8 / 0
A już w ogóle gdzie cała reszta była jak jej nie było...nie pytam
Nie wnikam...
A zwał ma to do siebie, że możemy za Was wszystkich klepać (...) i ja tu!!!!!
AVE!
"Dalej! żwawo! hasa! hej!
Buchaj, ogniu! kotle, wrzej!"
/Makbet/
  • 732 / 57 / 0
kkrecha pisze:
Generalnie to ja już nei wiem chyba jak zmniejszać zjazd bo...najzwyczajniej nie pamiętam/przechodze go inaczej niż inni.
Ej zią musiałbym się z Tobą kiedyś kurwitnie ućpieć :D mamy podobne organizmy z tego co zauważyłem xd
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.