Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
off mały.. chojrakowa witaj siostro dobrze widziec!!
Hm no mam ten zyprazydon, też w sumie neuroleptyk, chyba wypróbuję jak będzie okazja.
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
chojrakowa pisze:.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
O człowieku, a gdzie mnie nie było... Szczerze to najzwyczajniej strzaskałam sobie łeb do takiego stanu, że musiałam przystopować na trochę. No myślałam że na dłużej, ale jak widać jestem
Czy ktoś ogarnia kwestię tego zeldoxu? Ja w ogóle w mixach się udzielilam bo mnie jeszcze jedna kwestia lekowa intryguje ale topiramat do zjazdu nijak się mieć nie powinien.
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
Siema chojrakowa !
Chojrakowa owszem że tesknili a i sie martwilismy pewnie po czesci czesc z nas. :P
Nie wnikam...
A zwał ma to do siebie, że możemy za Was wszystkich klepać (...) i ja tu!!!!!
AVE!
Buchaj, ogniu! kotle, wrzej!"
/Makbet/
kkrecha pisze:Generalnie to ja już nei wiem chyba jak zmniejszać zjazd bo...najzwyczajniej nie pamiętam/przechodze go inaczej niż inni.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.