01 maja 2017SpalamTo pisze: U mnie również flubro służy do odstawienia clonazolamu. Z 5mg clonazolamu na dobę jestem juz na 6mg flubromazepamu na dobę. Od jutra będzie 5.
Za to jeśli chodzi o walory rekreacyjne to ja nie czuje nic, a wchlonąłem raz 25mg
Jestem na 4mg flubromazepamu i 300mg pregabaliny. Za tydzień wejdę na 3mg. Jak dojdę do 2mg to będę zchodzil z pregabaliny.
06 maja 2017SpalamTo pisze: Bo dopadłem kolejne 0,5g clonazolamu. Tym razem nie mam nic oprócz flubromazepamu, pregabaliny, propranololu i ketrelu.
Jestem na 4mg flubromazepamu i 300mg pregabaliny. Za tydzień wejdę na 3mg. Jak dojdę do 2mg to będę zchodzil z pregabaliny.
01 maja 2017kofel pisze: Jest jeden vendor który dostarcza flubro w prochu.
Kupiłem więc w ramach testowych możliwości u vendora pomniejszone pakunki - ~50mg Flubromazepamu i 50mg Etizolamu.
Dostałem 55mg i 59mg, więc chwalę za brak idelizmu na korzyść klienta! :)
~55mg rozpuszczone w 7ml etanolu (sklepowy spirit 95%) - po kilku wstrzaśnieciach, odczekaniu i wstrznąśnieciach ponowncyh roztwór był klarowny.
Wynika, że na 1ml mam około 7.9mg flubro i tak tez został odmierzony dziś o 12:00 insulinówą (zgodnie ze skala IU). Wyszło 1ml na dwa razy - 0.5mg, po godzinie drugie 0.5mg .
Podsumowująć: efekty znacząco nie różnią się od tych pillsowych - ciężko było stwierdzić dlaczego miałyby się róznic, ale spróbowałem i w moim przypadku dementuje tę pogloskę. Poza tym, że wszedł szybciej i po chwili próby trzymania roztwóru pod językiem nie byłem w stanie kontunować, a lubie. Nie jest to problem bynajmniej.
Troszeczke boli mnie spiryt, nie jest mi po drodze - nawet w tak nieznacznych ilościach i zastanawiam się nad wyeliminowaniem alkoholu z roztworu. Jest sens podzialu na dawki po 2ml, nieznanczego odparowania i przetrzymywania takich dawek w strzykawkach/jakimś zamienniku?
PytonWindykator pisze:Plan wydaje sie mieć ręce i nogi. Jest troche zachowawczy, ale może to i lepiej. Nie ma co leciec w myśl "Ura-bura, ciocia Agata"06 maja 2017SpalamTo pisze: Bo dopadłem kolejne 0,5g clonazolamu. Tym razem nie mam nic oprócz flubromazepamu, pregabaliny, propranololu i ketrelu.
Tutaj również nie chce się spieszyć. Wiem ze flubro się kumuluje w organizmie wiec może być trochę inaczej niż planuje. Nagle po kilku dniach może dopaść mnie skręt.
Zostane na 2mg, następnie redukcja pregaby wiec pewnie zapotrzebowanie wzrośnie do 4-6mg flubromazepamu(przynajmniej ostatnim razem tak bylo). I znów redukcja po 1mg tygodniowo.
06 maja 2017roscoel pisze:Ktoś, gdzieś wspomniał, że jeżeli flubro/eti/inne RC to tylko proch.01 maja 2017kofel pisze: Jest jeden vendor który dostarcza flubro w prochu.
Kupiłem więc w ramach testowych możliwości u vendora pomniejszone pakunki - ~50mg Flubromazepamu i 50mg Etizolamu.
Dostałem 55mg i 59mg, więc chwalę za brak idelizmu na korzyść klienta! :)
~55mg rozpuszczone w 7ml etanolu (sklepowy spirit 95%) - po kilku wstrzaśnieciach, odczekaniu i wstrznąśnieciach ponowncyh roztwór był klarowny.
Wynika, że na 1ml mam około 7.9mg flubro i tak tez został odmierzony dziś o 12:00 insulinówą (zgodnie ze skala IU). Wyszło 1ml na dwa razy - 0.5mg, po godzinie drugie 0.5mg .
Podsumowująć: efekty znacząco nie różnią się od tych pillsowych - ciężko było stwierdzić dlaczego miałyby się róznic, ale spróbowałem i w moim przypadku dementuje tę pogloskę. Poza tym, że wszedł szybciej i po chwili próby trzymania roztwóru pod językiem nie byłem w stanie kontunować, a lubie. Nie jest to problem bynajmniej.
Troszeczke boli mnie spiryt, nie jest mi po drodze - nawet w tak nieznacznych ilościach i zastanawiam się nad wyeliminowaniem alkoholu z roztworu. Jest sens podzialu na dawki po 2ml, nieznanczego odparowania i przetrzymywania takich dawek w strzykawkach/jakimś zamienniku?
Prawdopodobnie będę odmierzał insulinówką, zatykał wylot i wyciągał tłok w celu zmniejszenia stężenia alko. Zastanawia mnie tylko fakt czy z samym roztworem (flubro) ędzie wszystko grało.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.