Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1360 / 179 / 0
01 maja 2017SpalamTo pisze:
U mnie również flubro służy do odstawienia clonazolamu. Z 5mg clonazolamu na dobę jestem juz na 6mg flubromazepamu na dobę. Od jutra będzie 5.
Za to jeśli chodzi o walory rekreacyjne to ja nie czuje nic, a wchlonąłem raz 25mg
Na jakiej dawce flubro jesteś obecnie? Raz już pamiętam pisales,, ze zszedles z 5mg RC-klona do 5mg diazepamu. Czemu wtedy nie zszedles do zera?
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1009 / 42 / 0
Bo dopadłem kolejne 0,5g clonazolamu. Tym razem nie mam nic oprócz flubromazepamu, pregabaliny, propranololu i ketrelu.
Jestem na 4mg flubromazepamu i 300mg pregabaliny. Za tydzień wejdę na 3mg. Jak dojdę do 2mg to będę zchodzil z pregabaliny.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1360 / 179 / 0
Obys nie wrocil do tego gowna. Mi dopiero po miesiącu na zero minely onjawy odstawienne. Miesiac zmniejszania dawek na detoksie i kolejny miesiąc przejenany. Gdybym nie szalal 2 tygodnie p detoksie z benzo, tramalem i morfina lagodniej na pewno bym to odstawil. Co do ciebie to jeśli bierzesz opoi i nie chcesz rzucic to szybko wrócisz to benzo, jak się jest uzależnionym od benzo i opoi to rzucając benzo opoi przestają dzialac tak jak powinny. Tak, ze radze uwazac. Powodzenia
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 45 / 2 / 0
Schodzenie z benzo to ogólnie kiepska sprawa. Ja także około miesiąca schodziłem zmniejszając minimalnie dawki. Po całkowitym ostawieniu jeszcze przez ponad miesiąc czułem się fatalnie, zalewały mnie poty - czułem się jak w domu bez dachu w czasie burzy. Zło.
  • 188 / 37 / 0
06 maja 2017SpalamTo pisze:
Bo dopadłem kolejne 0,5g clonazolamu. Tym razem nie mam nic oprócz flubromazepamu, pregabaliny, propranololu i ketrelu.
Jestem na 4mg flubromazepamu i 300mg pregabaliny. Za tydzień wejdę na 3mg. Jak dojdę do 2mg to będę zchodzil z pregabaliny.
Plan wydaje sie mieć ręce i nogi. Jest troche zachowawczy, ale może to i lepiej. Nie ma co leciec w myśl "Ura-bura, ciocia Agata"
  • 45 / 2 / 0
01 maja 2017kofel pisze:
Jest jeden vendor który dostarcza flubro w prochu.
Ktoś, gdzieś wspomniał, że jeżeli flubro/eti/inne RC to tylko proch.
Kupiłem więc w ramach testowych możliwości u vendora pomniejszone pakunki - ~50mg Flubromazepamu i 50mg Etizolamu.
Dostałem 55mg i 59mg, więc chwalę za brak idelizmu na korzyść klienta! :)
~55mg rozpuszczone w 7ml etanolu (sklepowy spirit 95%) - po kilku wstrzaśnieciach, odczekaniu i wstrznąśnieciach ponowncyh roztwór był klarowny.
Wynika, że na 1ml mam około 7.9mg flubro i tak tez został odmierzony dziś o 12:00 insulinówą (zgodnie ze skala IU). Wyszło 1ml na dwa razy - 0.5mg, po godzinie drugie 0.5mg .
Podsumowująć: efekty znacząco nie różnią się od tych pillsowych - ciężko było stwierdzić dlaczego miałyby się róznic, ale spróbowałem i w moim przypadku dementuje tę pogloskę. Poza tym, że wszedł szybciej i po chwili próby trzymania roztwóru pod językiem nie byłem w stanie kontunować, a lubie. Nie jest to problem bynajmniej.

Troszeczke boli mnie spiryt, nie jest mi po drodze - nawet w tak nieznacznych ilościach i zastanawiam się nad wyeliminowaniem alkoholu z roztworu. Jest sens podzialu na dawki po 2ml, nieznanczego odparowania i przetrzymywania takich dawek w strzykawkach/jakimś zamienniku?
  • 1009 / 42 / 0
PytonWindykator pisze:
06 maja 2017SpalamTo pisze:
Plan wydaje sie mieć ręce i nogi. Jest troche zachowawczy, ale może to i lepiej. Nie ma co leciec w myśl "Ura-bura, ciocia Agata"
Kiedyś zszedłem z 5 letniego ciągu na clonazepamie. Redukcja trwała 4 miesiące. Z 2mg diazepamu zszedłem juz całkowicie bezpolesnie.
Tutaj również nie chce się spieszyć. Wiem ze flubro się kumuluje w organizmie wiec może być trochę inaczej niż planuje. Nagle po kilku dniach może dopaść mnie skręt.
Zostane na 2mg, następnie redukcja pregaby wiec pewnie zapotrzebowanie wzrośnie do 4-6mg flubromazepamu(przynajmniej ostatnim razem tak bylo). I znów redukcja po 1mg tygodniowo.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 712 / 83 / 2
06 maja 2017roscoel pisze:
01 maja 2017kofel pisze:
Jest jeden vendor który dostarcza flubro w prochu.
Ktoś, gdzieś wspomniał, że jeżeli flubro/eti/inne RC to tylko proch.
Kupiłem więc w ramach testowych możliwości u vendora pomniejszone pakunki - ~50mg Flubromazepamu i 50mg Etizolamu.
Dostałem 55mg i 59mg, więc chwalę za brak idelizmu na korzyść klienta! :)
~55mg rozpuszczone w 7ml etanolu (sklepowy spirit 95%) - po kilku wstrzaśnieciach, odczekaniu i wstrznąśnieciach ponowncyh roztwór był klarowny.
Wynika, że na 1ml mam około 7.9mg flubro i tak tez został odmierzony dziś o 12:00 insulinówą (zgodnie ze skala IU). Wyszło 1ml na dwa razy - 0.5mg, po godzinie drugie 0.5mg .
Podsumowująć: efekty znacząco nie różnią się od tych pillsowych - ciężko było stwierdzić dlaczego miałyby się róznic, ale spróbowałem i w moim przypadku dementuje tę pogloskę. Poza tym, że wszedł szybciej i po chwili próby trzymania roztwóru pod językiem nie byłem w stanie kontunować, a lubie. Nie jest to problem bynajmniej.

Troszeczke boli mnie spiryt, nie jest mi po drodze - nawet w tak nieznacznych ilościach i zastanawiam się nad wyeliminowaniem alkoholu z roztworu. Jest sens podzialu na dawki po 2ml, nieznanczego odparowania i przetrzymywania takich dawek w strzykawkach/jakimś zamienniku?
Ale wyszło taniej niż pillsy to raz. Nawet jeżeli Twoim zdaniem klepią tak samo. Kup glikol. Nawet przez alledrogo + paczkomat i Ci wyjdzie jakieś 30zł za litr. Można tego nawet nie zapijać i zrobić dowolne rozcieńczenie. Ja zrobiłem sobie roztwór w buteleczkach po syropie thiocodin. Mają nieco ponad 100ml, bo docelowo jest tam 100ml syropu. Glikol rozgrzewa delikatnie buzię i przełyk i jest słodkawy przy czym w zasadzie obojętny dla organizmu. A pobierać strzykawkami. Radziłem sobie 5ml póki było dużo, teraz jest coraz mniej i sie przesiadłem na insulinówkę. Schodzę powoli z dawkami i jest cycuś, ale zamówię chyba jeszcze raz po prostu żeby był, bo na mnie działa świetnie.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 2 / 0
Wyszło trochę taniej. Glikol ogarnę z czasem, musowo. Aktualnie problemem jest alko, w ktorym rozpuszczone jest flubro. Muszę to jakoś zminimalizować, bo 2ml w 95% spirytusie mi przeszkadzają.
Prawdopodobnie będę odmierzał insulinówką, zatykał wylot i wyciągał tłok w celu zmniejszenia stężenia alko. Zastanawia mnie tylko fakt czy z samym roztworem (flubro) ędzie wszystko grało.
  • 712 / 83 / 2
Spirytus sam zacznie Ci odparowywać jak go nie zakręcisz, albo połóż bliżej grzejnika. Był rozpuszczany w wódce i nic sie nie działo więc spoko do 50% stężenia etanolu możesz zejść jeśli chodzi o sam alkohol.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.