Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 10 / 2 / 0
Jak zaczynałam brać hydroksyzynę to za każdym razem kładła mnie do spania ale po mniej więcej miesiącu to działanie nasenne ustało nawet przy zwiększeniu dawek i czułam się po prostu przymulona- nic więcej. Teraz hydroksyzyna nie działa na mnie prawie wcale. Mam na myśli to że nie czuję żadnej różnicy po jej zażyciu xd
  • 30 / / 0
U mnie też efekt był głównie przeciwlękowy i usypiający, raczej bez haju bardziej wyciszenie niż euforia. Co do łączenia z tramadolem: to śliski temat, bo łatwo o nieprzyjemne skutki uboczne i chaos zamiast synergii, więc ostrożność
  • 9 / / 0
Czy hydroxyzyna działa na wydzielanie kwasu żołądkowego ?
  • 6 / 1 / 0
Ponoć może pogarszać zaparcia, ale wydaje mi się że jest dość delikatna dla układu pokarmowego, doksylamina difenhydramina na pewno gorzej siadają na bęben
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.