Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 5800 / 1191 / 43
Właśnie na mnie tramal działa, ale na drugi dzień nie.
Podejrzewam braki seratoniny.
Testowałem ponad 0,5 grama bez benzo, specjalnie sprawdzałem na sobie, żebyście Wy nie musieli.
Efekt badania - brak padaczki.
1g. - to samo, nawet nic nie poczułem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1610 / 55 / 0
Mogłeś mi to powiedzieć zanim sam to sprawdziłem I zmarnowałem 375mg. W sensie dzialalo ale wszystkie wszystkie efekty ktore mogly byc przyjemne zniknely... Zostało tylko takie poczucie ućpania

A jak na ciebie działają opiaty London? Bo na mnie strasznie slabo, w sensie przyjemnosci praktycznie zero z nich.
  • 1610 / 55 / 0
Właśnie zaryzykowałem 4225mg paracetamolu bez benzo na raz.

Jak ja uwielbiam testować na sobie rzeczy : )
Wgl czy jest możliwość przedawkowania jakby tak nagle tramadol zaczął na mnie z dupy mocniej działać?
  • 505 / 91 / 0
Podkład z 2mg diazepamu, ok 300mg tramca po godzinie, do tego 2 kawy, dokładka tramca jak wejdzie, kawka na spokojnie i 4 browary w zapasie. Niedziela będzie wspaniala :) Nie róbcie tego dzieci, bo krzywda może sie stać. Czy ma ktoś rozsądna propozycję podbicia, choć wiadomo że to już się robi fajnie :) mam alpre, eti, hydroksyzyne i apteke pod domem.
  • 8103 / 909 / 0
@Fastriaxiar
Wziąłeś 4225 mg paracetamolu ? :uwaga: Przecież to ponad dawka dobowa i to jeszcze na jeden raz.Chciałeś się naćpać paracetamolem ? :zombie: Czy po prostu miałeś tramadol + parasyf i nie zrobiłeś ekstrakcji ? :flaszka:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3021 / 1022 / 0
przyjęcie ponad 4 gramów paracetamolu jednorazowo jest niebezpieczne. w przypaku preparatów złożonych należy wyekstrahować tramadol.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 2198 / 715 / 0
Racja, aleale z drugiej strony pojedynczy wybryk aż tak nie zaszkodzi. Mi się zdarzyło to kilka razy a wyniki wątroby idealne. Tylko nigdy nie łączcie z alkoholem. Dobrze mieć ACC pod ręką, powinno zminimalizować szkody.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1610 / 55 / 0
Tak, tylko że już tydzień temu brałem troche... I nie chce mi się jebać z ekstrakcją, poza tym straty a ja nie mam tyle matu.

A co do działania... Zawiodłem się znowu : / Działać działało mocno, największy ten solidny mindfuck, oprócz leżenia to się nawet nic robić nie dało. Ale te opiatowe ugrzanie tzn. te ciarki w głowie i takie unoszenie ciała to tylko minimalnie... Albo dalej mi tolerka nie spadła albo to przez to że noc wcześniej brałem thiocodin... Które już wgl prawie nie działał i to inaczej zupełnie więc wątpie że by to miało wpływ w tym przypadku.

A może za dużo paracetamolu na raz i źle się poczułem? W sensie nie czułem się tragicznie ale może ten za duży mindfuck przeszkadzał...

No ale nie zmienia to faktu że włączył mi się tryb ,,leżenie w łóżku i nie nudzenie się mode" czy też ,,uczucie jakbyś rano wstawał mode" i tak sb od 1:50 lezałem do 23:30. To chyba mój rekord.

Hm a może to przez to że postanowiłem że jednak nie będe jadł ani pił przez całą fazę? Bo to na pewno do tego mindfucku się dołożyło...

A myślenie to też takie że niby o czymś tam myślałem na spaniu ale takie bardzo ulotne to było, ale co dziwne jedna śmieszna sytuacja się zdarzyła że mi się jakiś obrazek wyświetlił (tylko właśnie jakiś zwykły przedmiot to był a nie że coś na mnie spadało jak zwykle) i moje ciało nagle takiej drgawki dostało że jak zajebałem kolanem w bok łóżka to pewnie obudziłem ludzi pokój obok lol
  • 13 / / 0
Mam pytanko wczoraj wieczorem zarzuciłem 400 mg trampka oraz 2mg clona plus energetyk i działało super cała noc grzania, zostało mi już tylko 5x100 Tramalu i nie wiem czy bawic sie w rozdzielanie tego na dwa tripy czy walic całość z klonikiem
Uwaga! Użytkownik simookpl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3021 / 1022 / 0
skoro 400 mg z klonazepamem dobrze zrobiło, to 500 mg również powinno podobnie zadziałać. ja na twoim miejscu wziąłbym na jeden raz.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.