Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Rozgość się, poczytaj trochę wątków, a potem na spokojnie wybierz substancję z naszego menu, którą sama po raz pierwszy kupisz przez internet i skonsumujesz jak na szlachtę przystało.
Gwarantuję, przed tobą bale i przygody nieskończenie lepsze od tych przy fecie jedzonej z ulicy. Przypudruj nosek, a śmiechom nie będzie końca.
DorianGray pisze:Czy jesteś sobie w stanie wyobrazić taką przyszłość, w której już nigdy nie zażyjesz narkotyków? Jeśli nie, to na odwrót za późno i zapraszam do twojego nowego domu. :)
Hmm neuroleptyki powiadasz... Ja mam w domu już chyba tylko zeldox, nada się?
Rozkminiam właśnie czym się położyć do snu po uciechach, bo dawno nie waliłam, mojej ulubionej Imovanki nie mam, nie chce mi się latać za reckami i szukam natchnienia. Bo z takich ogólnodostępnych gownien bez recepty to nie ma się co łudzić, że pomoże, nie?
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.