Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Rozgość się, poczytaj trochę wątków, a potem na spokojnie wybierz substancję z naszego menu, którą sama po raz pierwszy kupisz przez internet i skonsumujesz jak na szlachtę przystało.
Gwarantuję, przed tobą bale i przygody nieskończenie lepsze od tych przy fecie jedzonej z ulicy. Przypudruj nosek, a śmiechom nie będzie końca.
DorianGray pisze:Czy jesteś sobie w stanie wyobrazić taką przyszłość, w której już nigdy nie zażyjesz narkotyków? Jeśli nie, to na odwrót za późno i zapraszam do twojego nowego domu. :)
Hmm neuroleptyki powiadasz... Ja mam w domu już chyba tylko zeldox, nada się?
Rozkminiam właśnie czym się położyć do snu po uciechach, bo dawno nie waliłam, mojej ulubionej Imovanki nie mam, nie chce mi się latać za reckami i szukam natchnienia. Bo z takich ogólnodostępnych gownien bez recepty to nie ma się co łudzić, że pomoże, nie?
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.