Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 640 / 119 / 0
Czy jesteś sobie w stanie wyobrazić taką przyszłość, w której już nigdy nie zażyjesz narkotyków? Jeśli nie, to na odwrót za późno i zapraszam do twojego nowego domu. :)

Rozgość się, poczytaj trochę wątków, a potem na spokojnie wybierz substancję z naszego menu, którą sama po raz pierwszy kupisz przez internet i skonsumujesz jak na szlachtę przystało.

Gwarantuję, przed tobą bale i przygody nieskończenie lepsze od tych przy fecie jedzonej z ulicy. Przypudruj nosek, a śmiechom nie będzie końca.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 32 / 7
czy ja wiem czy graniczy z cudem...z cudem graniczyłoby raczej ogarniecie tego co sie po giecie dzieje..
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 17 / 0
Re: Amfetamina
Nieprzeczytany post autor: Southh »
DorianGray pisze:
Czy jesteś sobie w stanie wyobrazić taką przyszłość, w której już nigdy nie zażyjesz narkotyków? Jeśli nie, to na odwrót za późno i zapraszam do twojego nowego domu. :)
Właśnie wypłaciłeś mi porządnego strzała w mordę :P
  • 397 / 32 / 7
ja jestem w stanie ale...... koszmary na potem :D
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
herbatka, cytrynka i porzadny posilek przed snem:)
  • 308 / 17 / 0
Do tego sporo magnezu, bo bardzo się przydaje po ciągach :)
  • 394 / 5 / 0
Na moje to na zjazd trzeba być przygotowanym farmakologicznie, ja inaczej tego szitu nie ćpam , Przedewszystkim jakąś siekiere z neuroleptyków ,które działają antagonistycznie na receptory dopaminergiczne czyli odwrotnie do fetki , najlepiej nada się tu chlorprotiksen , taka 150-200 wyłącza fetke nieważne w jakiej ilości była przyjęta, w zasadzie to wszystkie neuroleptyki tak działają ale jedne słabiej sedatywnie , drugie mocniej , dobra jest też olanzapina doraźnie bo się po niej tyje chyba,że ktoś chudy jest i mu to nie przeszkadza, tylko ten chlorprotiksen wyczaiłem ,że ma okres półtrwania około 24h i coś mi się wydaje ,że zarzutka na sen po 10-12h snu jeszcze działa pomimo ,że się wstało wyspanym i wtedy moim zdaniem fetka słabo działa bo miałem dobry materiał jak tego nie brałem to mała ilość wystrzeliła mnie z butów , uśpiłem się chlorgównem i na następny dzień po prostu na mnie nie działała i przerobiłem 1,6 g w 9 h o.O serio , euforia była słaba wgl , no i benzo koniecznie na zejście czy zrycie przez 1-2 dni które przynajmniej u mnie występuje , do tego jak tu wszyscy powtarzają magnez potas ,jeść na siłe jak sie jest naspawanym , u mnie to nie ma problemu bo mi jedzenie normalnie wchodzi i normalnie odczuwam głód tylko na zejsciu chujowo , i jak ktoś bierze antydepresanty jakieś to chyba moim zdaniem nie ma sie obniżonego nastroju po zejściu , no i to wszystko bo co innego jeszcze ? jedni tam palą mj ale to mi zwiększa jakies psychozy i stany lękowe ale niektórym to pomaga ,
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 393 / 10 / 0
Polecam kozieradke na apetyt, nie wiem jak można nie zjeść niczego na zwale. Do tego wiadomo witaminki, magnez wapno, woda/herbatka/mleko...
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 2 / 0
Picziklaki, antydepresanty to o kant dupy na zwale można potłuc. A jak ćpasz regularnie i łykasz do tego ssri to odczuwasz głównie skutki uboczne wypisane w ulotce.
Hmm neuroleptyki powiadasz... Ja mam w domu już chyba tylko zeldox, nada się?
Rozkminiam właśnie czym się położyć do snu po uciechach, bo dawno nie waliłam, mojej ulubionej Imovanki nie mam, nie chce mi się latać za reckami i szukam natchnienia. Bo z takich ogólnodostępnych gownien bez recepty to nie ma się co łudzić, że pomoże, nie?
"Myśli mnie nachodzą, znowuż jakieś popierdolone..."
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"

NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
  • 954 / 52 / 0
Bez recepty na zjeździe to mnie tylko koda położyła.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.