Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 336 / 1 / 0
Nigdy nie zaobserwowałem szczękościsku po nbome, ani ja, ani moi znajomi... Skoro nie wiesz co było na bloterze, to skąd pewność, że to nbome, a nie dox czy coś innego?
  • 358 / / 0
Też nie wiem o co chodzi z tym szczękościskiem bo takowego ani ja ani nikt znajomy nie miał a po zejściu wizuali jestem bardzo fajnie pobudzony, że mogę jeszcze gdzieś spacerować i działać, w każdym razie ja bym polecił bucha na sam koniec dla uspokojenia.
  • 1628 / 197 / 0
Ja też nigdy nie miałem szczękościsku po NBOMe, ale jeden kumpel miał i to srogi z tego co opowiadał. Tylko, że on je noopept od ponad roku codziennie więc może to coś ma do rzeczy.
  • 562 / 29 / 0
Ja też nigdy szczękościsku nie miałam, ale faktycznie trudno po tym zasnąć, z tym że ja się nie czuję pobudzona a zmęczona + w głowie powtarza mi się natrętnie jakiś absurdalny motyw.
koniczek pisze:
Jak u was z czasem trwania peaku? Bo u mnie było to naprawdę bardzo krótko :rolleyes:
U mnie ok. 2 godzin.

Bardzo podoba mi się w tej substancji oprócz tego że jest rewelacyjna wizualnie, to że praktycznie w ogóle nie czuję jej w ciele, tak jakbym niczego nie zażyła.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 197 / 0
lostinwonderland pisze:
ale faktycznie trudno po tym zasnąć, z tym że ja się nie czuję pobudzona a zmęczona + w głowie powtarza mi się natrętnie jakiś absurdalny motyw.
Ja to zamykam oczy, już przysypiam i NAGLE CEVY, PEŁNO CEVÓW, KOLORY, FRAKTALE, KALEJDOSKOPY itp. itd. i się rozbudzam. :-/
  • 418 / 1 / 0
też tak mam, jesteś zmęczony ale te fraktale, głupie myśli i kolory które zapierdalają po ścianach, dwa, trzy browary ew jakies palenie i latwiej zasnac. Jak wypilem sporo na 2.5mg 25i to dałem radę zasnąć i dość zbiłem fazę
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 190 / 1 / 0
Ja i dwójka znajomych raz mieliśmy szczękościsk po 2mg 25I. Albo coś w stylu szczękościsku, nie wiem w sumie, bo pierwszy raz coś takiego czułem. W każdym razie coś było na rzeczy ze szczęką. :P
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
  • 31 / / 0
Mi szczękościsk po 25I włącza się jak jestem w pomieszczeniu. Do tego straszliwe pobudzenie. Wg. mnie to nbome nadaje się tylko do tripowania w terenie.
  • 418 / 1 / 0
jak wiekszosc psychodelikow.
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 77 / 1 / 0
mam głupie pytanie, ale ciągle źle wspominam mojego tripa sprzed ponad roku, poniżej przypomnę sytuację, chodzi mi o to, czy w przyszłości może dać to o sobie znać w jakiś sposób? czy organizm się zregenerował, czy może mogło się coś trwalej uszkodzić i może wyjść to kiedyś?

"w moim przypadku wzięcie 2mg na pierwszy raz zakonczylo się totalnym nieogarem, nie widzialam normalnego swiata, nic a nic, ale pomijajac to - fizycznie bylo naprawde tragicznie, do tego stopnia ze stracilam czucie w rękach i szyi i nie bylam w stanie nawet zadzwonic po pogotowie (czulam, ze zaraz umre, a panikarą nie jestem).

przezylam mękę i w tej chwili ciesze sie, ze zyje.

jeszcze tylko dodam - nie jestem wyjątkowo kruchą osobą (do szczupłych dziewczyn się nie zaliczam, ale wagę mam w granicach normy), o słabym zdrowiu, wręcz przeciwnie, zawsze cieszyłam się brakiem podatności na choroby, prawie nigdy nic mi nie dolegało, nigdy nie mdlałam, nie miałam kłopotów z sercem, skoki ciśnienia nigdy u mnie nie występowały, a nawet nigdy w życiu nie bolała mnie głowa

byłam z koleżanką, którą również faza (2mg, tyle samo co ja) wyjebała na tyle, że nie miała kontaktu z normalnym światem, później, gdy faza zeszła, obie widziałyśmy u siebie podobne objawy - popuchnięte żyły, ciśnienie max, z tym, że ja straciłam czucie, ona nie. i generalnie ciut lepiej z nią było niż ze mną, ona zdrzemnęła się mimo ciśnienia po 5 godzinach od zejścia fazy, wzięłyśmy koło 19, a ja zasnęłam dopiero o 17 następnego dnia.. generalnie koleżanka była przerażona tym, co się ze mną dzieje, żyły wyłaziły na wierzch, krew widoczna tuż pod skórą, nawet na twarzy wyłaziły żyły!...

na drugi dzień twarz miałam... fioletową, nadal brak czucia zwłaszcza pod szyją + cały język, no i prawa ręka. po 2 dniach na szczęście czucie odzyskałam "
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.