Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1343 / 18 / 0
a propranolol uzaleznia?
Kurwa, jakbyś przeczytał moje posty wiedziałbyś, ze chodzi o 3 grupy ludzi którzy to biorą:
- Majacych problemy z krążeniem, u których ten lek jest w 1 linii lub 2-giej
- Majacych problemy z funkcjami poznawczymi (koncentracja, procesy uczenia sie)
- Totalnie pierdolonych debili, których życie jest zagrożone na każdą sekunde (od 6g) - są to tacy zdolni ludzie, ze mogą zabić się pijąc wodę lub zaczadzić dwutlenkiem węgla z atmosfery, nie wspominajac o potknęciu sie o własne sznurówki (ja)

Jak moze uzależniac, jak przed jego braniem miałem już problemy z krwią i ten to cofnął, bo nie widzi mi sie chodzić z pękajacymi ściankami żołądka zeby mieć rzadszą krew. Piracetam sprawia to, ze można tą krew pobrać (!), w innym przypadku to wogóle wątpie, czy mi płynie w żyłach.
Dlatego kolego - 12g to nie przestępstwo, tylko normalne działanie nootropowe. A ze sobie dzielisz - mądrze, bo 9,6g to ja próbowałem w dzien i sie jest tylko bardziej do ludzi podobnym. Rozumiem ze od pracy, ale uzaleznienie sie od bycia normalnym i normalnego myslenia, zamiast byc pojebanym zjebem, co nie umie normalnie myslec?
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 361 / 13 / 0
Endrju Kojotko pisze:
A tak wogle wpierdalanie tego po 6g to jest zdrowe na żołądek i inne organy?
Bezpieczna dawka.
Endrju Kojotko pisze:
CZyli wychodzi na to że to uzależnia gówno, ja biere 12g dziennie w dwóch albo trzech dawkach od kilku dni i narazie 0 działania.
Na co liczyłeś, na jakie efekty?

@tramadolol, co gastrolog i neurolog zdiagnozowali?
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 4 / 0
666 pisze:
Jakieś przyspieszenie myślowo umysłowe czy cuś takiego, a tu tylko jeszcze większe zmulenie.

@tramadolol, mialem kiedys podobnie. Bałem sie np. wyjść na słońce żeby akurat promieniowanie mnie nie spaliło przez jakas dziurke ozonową, trucie sie wodą z kranu (bo tam jest rtęć i chuj). Ale nie wiedziałem że piracetam pomaga w takich sprawach. Biore go w sumie tylko dlatego bo jestem mocno odklejony od spoleczeństwa przez walenie alko/benzo/gbl. Czuje sie poprostu zmęczony i zmulony, mam jakąś cichą nadzieje że ten lek po paru tygodniach mnie odmuli chociaż troche.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015 przez Endrju Kojotko, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1343 / 18 / 0
666 pisze:
@tramadolol, co gastrolog i neurolog zdiagnozowali?
Psychiatra powiedział, ze da skierowanie do hematologa jak jeszcze raz badanie wyjdzie źle (tylko ze to badanie mialem po fecie i mianserynie), u gastrologa nie byłem - wystrczyło mi zalecenie internisty, zebym nie brał aspiryny pod żadną postacią. Po prostu jestem jakos uczulony, ale dobrze i tak, ze w całym życiu nie miałem Zespołu Reya.
Neurolog? Neurolog przepisywał tramal+ergotamine, ale na zastepstwie juz drugi nie dal :/
Widziałem rękę jego
[...]
  • 561 / 40 / 0
Endrju Kojotko pisze:
666 pisze:
Jakieś przyspieszenie myślowo umysłowe czy cuś takiego, a tu tylko jeszcze większe zmulenie.

@tramadolol, mialem kiedys podobnie. Bałem sie np. wyjść na słońce żeby akurat promieniowanie mnie nie spaliło przez jakas dziurke ozonową, trucie sie wodą z kranu (bo tam jest rtęć i chuj). Ale nie wiedziałem że piracetam pomaga w takich sprawach. Biore go w sumie tylko dlatego bo jestem mocno odklejony od spoleczeństwa przez walenie alko/benzo/gbl. Czuje sie poprostu zmęczony i zmulony, mam jakąś cichą nadzieje że ten lek po paru tygodniach mnie odmuli chociaż troche.

DO piracetamu uzywaj Choline duze dawki
  • 1343 / 18 / 0
Endrju Kojotko pisze:
666 pisze:

nie wiem co w tym podobnego...
Widziałem rękę jego
[...]
  • 10 / / 0
Według przeprowadzonych badań stosowanie piracetamu w wysokich dawkach przez dłuższy czas powoduje uszkodzenie nerek.
  • 361 / 13 / 0
Mentos01 pisze:
Według przeprowadzonych badań stosowanie piracetamu w wysokich dawkach przez dłuższy czas powoduje uszkodzenie nerek.
Jakie to są wysokie dawki i jakie badania? Link proszę, inaczej będę odrzucał takie posty.
Ostatnio zmieniony 06 września 2015 przez 666, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: dodanie cytatu
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Badania przeprowadzone przez UCB Pharma.

Jako były pracownik UCB Pharma nie mogę udostępniać badań do wglądu publicznego. Posłuchajcie mojego ostrzeżenia i nie bierzcie leków nootropowych.

scalono - 666
Ostatnio zmieniony 06 września 2015 przez 666, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: scalono
  • 361 / 13 / 0
Rozumiem, że reszta też jest szkodliwa (ironia). Dzięki za cynk, każdy sobie wyciągnie sam wnioski i oceni wiarygodność Twoich informacji.

Edit: Dalsza dyskusja na temat "tajnych" badań "byłego pracownika" została skasowana. Jeśli w tym temacie uzyskam więcej informacji od autora, to dam znać.
Ostatnio zmieniony 07 września 2015 przez 666, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: dopisanie uzasadnienia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.