Kurwa, jakbyś przeczytał moje posty wiedziałbyś, ze chodzi o 3 grupy ludzi którzy to biorą:
- Majacych problemy z krążeniem, u których ten lek jest w 1 linii lub 2-giej
- Majacych problemy z funkcjami poznawczymi (koncentracja, procesy uczenia sie)
- Totalnie pierdolonych debili, których życie jest zagrożone na każdą sekunde (od 6g) - są to tacy zdolni ludzie, ze mogą zabić się pijąc wodę lub zaczadzić dwutlenkiem węgla z atmosfery, nie wspominajac o potknęciu sie o własne sznurówki (ja)
Jak moze uzależniac, jak przed jego braniem miałem już problemy z krwią i ten to cofnął, bo nie widzi mi sie chodzić z pękajacymi ściankami żołądka zeby mieć rzadszą krew. Piracetam sprawia to, ze można tą krew pobrać (!), w innym przypadku to wogóle wątpie, czy mi płynie w żyłach.
Dlatego kolego - 12g to nie przestępstwo, tylko normalne działanie nootropowe. A ze sobie dzielisz - mądrze, bo 9,6g to ja próbowałem w dzien i sie jest tylko bardziej do ludzi podobnym. Rozumiem ze od pracy, ale uzaleznienie sie od bycia normalnym i normalnego myslenia, zamiast byc pojebanym zjebem, co nie umie normalnie myslec?
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Endrju Kojotko pisze:A tak wogle wpierdalanie tego po 6g to jest zdrowe na żołądek i inne organy?
Endrju Kojotko pisze:CZyli wychodzi na to że to uzależnia gówno, ja biere 12g dziennie w dwóch albo trzech dawkach od kilku dni i narazie 0 działania.
@tramadolol, co gastrolog i neurolog zdiagnozowali?
666 pisze: Na co liczyłeś, na jakie efekty?
@tramadolol, mialem kiedys podobnie. Bałem sie np. wyjść na słońce żeby akurat promieniowanie mnie nie spaliło przez jakas dziurke ozonową, trucie sie wodą z kranu (bo tam jest rtęć i chuj). Ale nie wiedziałem że piracetam pomaga w takich sprawach. Biore go w sumie tylko dlatego bo jestem mocno odklejony od spoleczeństwa przez walenie alko/benzo/gbl. Czuje sie poprostu zmęczony i zmulony, mam jakąś cichą nadzieje że ten lek po paru tygodniach mnie odmuli chociaż troche.
666 pisze: @tramadolol, co gastrolog i neurolog zdiagnozowali?
Neurolog? Neurolog przepisywał tramal+ergotamine, ale na zastepstwie juz drugi nie dal :/
Widziałem rękę jego
[...]
Endrju Kojotko pisze:Jakieś przyspieszenie myślowo umysłowe czy cuś takiego, a tu tylko jeszcze większe zmulenie.666 pisze: Na co liczyłeś, na jakie efekty?
@tramadolol, mialem kiedys podobnie. Bałem sie np. wyjść na słońce żeby akurat promieniowanie mnie nie spaliło przez jakas dziurke ozonową, trucie sie wodą z kranu (bo tam jest rtęć i chuj). Ale nie wiedziałem że piracetam pomaga w takich sprawach. Biore go w sumie tylko dlatego bo jestem mocno odklejony od spoleczeństwa przez walenie alko/benzo/gbl. Czuje sie poprostu zmęczony i zmulony, mam jakąś cichą nadzieje że ten lek po paru tygodniach mnie odmuli chociaż troche.
DO piracetamu uzywaj Choline duze dawki
Endrju Kojotko pisze:Jakieś przyspieszenie myślowo umysłowe czy cuś takiego, a tu tylko jeszcze większe zmulenie.666 pisze: Na co liczyłeś, na jakie efekty?
Widziałem rękę jego
[...]
Mentos01 pisze:Według przeprowadzonych badań stosowanie piracetamu w wysokich dawkach przez dłuższy czas powoduje uszkodzenie nerek.
Powód: dodanie cytatu
Jako były pracownik UCB Pharma nie mogę udostępniać badań do wglądu publicznego. Posłuchajcie mojego ostrzeżenia i nie bierzcie leków nootropowych.
scalono - 666
Powód: scalono
Edit: Dalsza dyskusja na temat "tajnych" badań "byłego pracownika" została skasowana. Jeśli w tym temacie uzyskam więcej informacji od autora, to dam znać.
Powód: dopisanie uzasadnienia
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.