bigboy8830 pisze: Swego czasu jadłem sporo klona żeby zasnąć po meth zaczynałem od 4 mg w żołądek. Póżniej spokojnie brałem 8mg pod język. Zawsze z marihuaną. Przyjemne mocne rozluznienie, senność, wyłączenie fobii lęków, ciągła walka żeby nie zasnąć i bach mocny długi sen. W kombinacji z alko zniesienie wszystkich barier i wykonywanie różnych dziwnych rzeczy.
kowal1125 pisze:Mi W "kombinacji tych barier"mam teraz dozór policyjjny 3 razy na tydzien i dyche nad głowa.mówie o tym.nie chwale sie i nie żale.bigboy8830 pisze: Swego czasu jadłem sporo klona żeby zasnąć po meth zaczynałem od 4 mg w żołądek. Póżniej spokojnie brałem 8mg pod język. Zawsze z marihuaną. Przyjemne mocne rozluznienie, senność, wyłączenie fobii lęków, ciągła walka żeby nie zasnąć i bach mocny długi sen. W kombinacji z alko zniesienie wszystkich barier i wykonywanie różnych dziwnych rzeczy.
Marychę (o ile to było to bo kur*a śmiem wątpić! - człowiek przywiózł skądś tam; no ale ja przegięłam, jak to ja, "kto jest mocny", kompletny kretynizm, przyznaję bez bicia) od kiedy zapaliłam: dziękuję. To nie mogło być to bo jeszcze ze 2 raz w życiu zajarałam i nic.To znaczy byłam narąbana stąd ciężko powiedzieć, jak to działało.
Odnośnie mocnego bacha. Wzięłam (chyba?) z 1 mg klona (jak nie więcej) po kilku piwach. Przeszło mi charatanie się, a popadłam w sen przed telewizorem.
Ręką się zagoi.
A psyche?
Już, już, wysyłajcie mnie do psychoterapeuty!
Do psychiatry!
Na raz na dwa!
Myślicie, że posłucham?
............. "Naiwniak".
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
ale na szczescie mimo łączenia go z alko jestem tylko z mandatami nad głową (bez art. 280 &1 ^_^ )
ja lubie klonazepam... ]
mi to szczęscuew nie odpisało....mam 280 z jedyynka a moje serce jest innneeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
budzisz sie potem z krwia na dłoniach i dziwisz sie ze policja podjechała.
i cierpisz.....jak masz serce,.....
Jeżeli piję to do monitora
Kowal, żeby unikać takich sytuacji jak twoja dostałem klony, jestem "odrobinę" nieprzystosowany do życia w społeczeństwie.
Już pisałem, w życiu nie miałem wyrzutów sumienia i to nie dlatego, że jestem taki dobry ;/
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.