Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
Szkoda tylko że nie wiedziałem o tym 6 lat temu...
Non omnis moriar.
  • 368 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: bigboy8830 »
Swego czasu jadłem sporo klona żeby zasnąć po meth zaczynałem od 4 mg w żołądek. Póżniej spokojnie brałem 8mg pod język. Zawsze z marihuaną. Przyjemne mocne rozluznienie, senność, wyłączenie fobii lęków, ciągła walka żeby nie zasnąć i bach mocny długi sen. W kombinacji z alko zniesienie wszystkich barier i wykonywanie różnych dziwnych rzeczy.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
bigboy8830 pisze:
Swego czasu jadłem sporo klona żeby zasnąć po meth zaczynałem od 4 mg w żołądek. Póżniej spokojnie brałem 8mg pod język. Zawsze z marihuaną. Przyjemne mocne rozluznienie, senność, wyłączenie fobii lęków, ciągła walka żeby nie zasnąć i bach mocny długi sen. W kombinacji z alko zniesienie wszystkich barier i wykonywanie różnych dziwnych rzeczy.
Mi W "kombinacji tych barier"mam teraz dozór policyjjny 3 razy na tydzien i dyche nad głowa.mówie o tym.nie chwale sie i nie żale.
Siste, viator!
  • 312 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ptakowaa »
kowal1125 pisze:
bigboy8830 pisze:
Mi W "kombinacji tych barier"mam teraz dozór policyjjny 3 razy na tydzien i dyche nad głowa.mówie o tym.nie chwale sie i nie żale.
kowal: o kurcze.... (nie wiem czemu, ale delikatnie Cię głaszczę po ramieniu; tak... jakby to powiedzieć.. nie wiem czy ktoś zrozumie, obyś Ty).

Marychę (o ile to było to bo kur*a śmiem wątpić! - człowiek przywiózł skądś tam; no ale ja przegięłam, jak to ja, "kto jest mocny", kompletny kretynizm, przyznaję bez bicia) od kiedy zapaliłam: dziękuję. To nie mogło być to bo jeszcze ze 2 raz w życiu zajarałam i nic.To znaczy byłam narąbana stąd ciężko powiedzieć, jak to działało.

Odnośnie mocnego bacha. Wzięłam (chyba?) z 1 mg klona (jak nie więcej) po kilku piwach. Przeszło mi charatanie się, a popadłam w sen przed telewizorem.

Ręką się zagoi.
A psyche?
Już, już, wysyłajcie mnie do psychoterapeuty!
Do psychiatry!
Na raz na dwa!

Myślicie, że posłucham?
............. "Naiwniak".
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 1743 / 26 / 0
ja lubie klonazepam... :blush: ;-)

ale na szczescie mimo łączenia go z alko jestem tylko z mandatami nad głową (bez art. 280 &1 ^_^ )
Non omnis moriar.
  • 413 / 4 / 0
[quote="nutella-cole"]
ja lubie klonazepam... ]

mi to szczęscuew nie odpisało....mam 280 z jedyynka a moje serce jest innneeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
budzisz sie potem z krwia na dłoniach i dziwisz sie ze policja podjechała.
i cierpisz.....jak masz serce,.....
Siste, viator!
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Ja boję się miejsc publicznych typu puby/kluby, zaraz dostaję kurwicy i spierdalam jak najdalej.
Jeżeli piję to do monitora :blush: albo u kogoś w domu, w obu przypadkach na szczęście dość trudno narozrabiać.

Kowal, żeby unikać takich sytuacji jak twoja dostałem klony, jestem "odrobinę" nieprzystosowany do życia w społeczeństwie.
Już pisałem, w życiu nie miałem wyrzutów sumienia i to nie dlatego, że jestem taki dobry ;/
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2010 przez bzdaddict, łącznie zmieniany 1 raz.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 413 / 4 / 0
cholernie cie lubie,dasz namiar na proiv??
Siste, viator!
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Książe i księżniczka. W wyimaginowanej krainie baśnii. Good luck ;). :-|
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 1743 / 26 / 0
Nie wiem o co chodzi, ale Królewicz i księżniczka to gorzołka i tabletka (tudzież benzo/koda)...
Non omnis moriar.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.