Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1118 / 0
Tak.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2 / / 0
Od dwóch tygodni biorę bupropion 300mg.
Mam nawrot depresji, w mojej głowie karuzela jakiej jeszcze nie było, niw mogę nad tym zapanować. Agresja, pustka jednocześnie z natręctwem myśli. Wizyta u lekarza za 2misiace.
Jaki stabilizator zastosować? Czy mogę dostać coś bez recepty?
Ja wariuje.
  • 3455 / 1118 / 0
Wygląda na to, że dają o sobie znać noradrenalinowe efekty uboczne, tak mi się przynajmniej wydaje. Czy te objawy występowały przed zastosowaniem bupropionu? Dziwne, że lekarz zastosował to na natręctwa i przy zwiększonej agresji.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1893 / 181 / 0
Teź tak uważam. Może zmniejsz dawkę do 150 mg. U mnie było podobnie jak brałem tego więcej.
  • 45 / 1 / 0
Zna ktoś może jakąś aptekę w Warszawie, gdzie mają tanio Wellbutrin? Tak żeby chociaż poniżej 200zł za opakowanie 300mg, bo ten lek najlepiej chyba działa na mój portfel.
Z góry dziękuję
Uwaga! Użytkownik jxsxq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 15 / 0
Ziko apteki. ta na Sielcach albo przy metrze Świętokrzyska. Nie wiem jak 300mg, ale 150mg mają za 115zł co porównaniu do innych gdzie 135 np to zawsze parę groszy w portfelu :nuts:
scalono - aire

Łączył ktoś bupropion z Topiramatem? chce wócić do Wellbu, obecnie biorę Topamax przeciwmigrenowo, ale jest on także stabilizatorem nastroju.
Na zagranicznych forach piszą, że łączą kosmiczne dawki 300mg Wellbu i 200 Topamaxu tylko obawiam się nasilenia lęków i bezsenności.
Uwaga! Użytkownik semartvykh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 1 / 0
Okkk, dziękuję, zadzwonię tam dzisiaj i zapytam, żeby nie jechać na marne. Znalazłem jeszcze jakąś aptekę na Pradze Północ, gdzie podobno 300mg kosztuje 170zł, to też zadzwonię się spytać.
Uwaga! Użytkownik jxsxq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
Czy można dzielić wellbutrin xr 150 na pół ? Zaczynam kuracje tym lekiem i chcę zacząć od dawki 75 mg . Na opakowaniu jest napisane zeby nie dzielic , lekarka tez mówiła ze xr-ek sie nie dzieli , jednak na zagranicznych forach ludzie piszą ze mozna dzielic , w usa jest nawet dostępny wellbutrin 100mg sr , czyli szybko wchłanialny .
  • 192 / 15 / 0
Wellbutrinu xr nie można dzielić, to tabsy o zmodyfikowanym uwalnianiu, nie uzyskasz tym efektu terapeutycznego, lek nie będzie uwalniał się równomiernie. Podobnie nie można brać dwóch 150 xr zamiast jednej 300 xr. (Próbowałam, nie skończyło się to dobrze).
Uwaga! Użytkownik semartvykh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 410 / 23 / 0
Czy tylko ja tak mam czy ogolnie na tym leku o wiele ciezej sie upic? Jesli chodzi o mnie to jakies +300 pkt do many, normalnie po danej dawce spalbym a tak to wciaz smaki i apetyty sa.. I to tak jest za kazdym razem odkad biore Wellbutrin.
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.