Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1100 / 273 / 0
ja to chyba nigdy ketaminy bez zioła nie brałem, chyba tylko raz, przy iv, bo nie ma kiedy zapalić ;), dlatego najfajniej im, jest czas na chmurke a nawet kawałek papieroska
też jestem codziennym palaczem, w niczym to nie przeszkadzało, wystarczało zapalic tyle co zwykle
w sumie to niewiele razy cokolwiek bez zioła brałem
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 980 / 83 / 0
Odczuwam ból głowy po ketaminie, to normalne?
  • 916 / 171 / 0
ketamina podnosi ciśnienie może stąd może wynikać problem? Bo snifujesz nie jesz prawda?
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 980 / 83 / 0
Tak leci sniffem
  • 302 / 62 / 0
Czy tylko ja uważam, że keta najpiękniejsze doznania gwarantuje przy dawkowaniu wpadającym w k-hole?
Tzn nie ma dla mnie sensu kompletnie walenie mniejszych dawek, bo to nie to po prostu.
Jeszcze jak ogarnąłem się z tolerancją, waląc 1-2 sniffy co tydzień (oczywiście nie wale tydzień w tydzień, ale jak wpadnie do arsenału to tak polecam właśnie tak robić, nie częściej) to już w ogóle bajka.
Piękna substancja i jedyny dysocjant jaki próbowałem i tak o stała się moim top1 na równi z LSD.
Jakby piękny sen o niczym zamieniony w postać mini sopelków czystej rozkoszy.
Szkoda że nigdy IM nie zaaplikuje bo igły be %-D
  • 240 / 23 / 0
Tak jest z większością dyso.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1100 / 273 / 0
ja o ketaminie przeczytałem pod koniec lat 90 w czasopiśmie Brulion, gdzie przedstawiona była jako potężny psychedelik i tak ją postrzegałem, więc jak mi tylko wpadała w łapy zawsze były dawki dziurawe, że tak ujmę, nawet nie pomyślałem, by próbować mniejszych, 100 mg i.m. szło zawsze. Za pierwszym razem tylko wypiłem pół ampułki calypsolu, więc 250 mg po, było fest, ale to był pierwszy raz, keta farmaceutyczna, innej nie znam.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 258 / 106 / 0
20 maja 2020WonszKryty pisze:
Czy tylko ja uważam, że keta najpiękniejsze doznania gwarantuje przy dawkowaniu wpadającym w k-hole?
Jeśli nie celujemy w efekty terapeutyczne tylko przede wszystkim dobry pizding to zgadzam się, nie ma sensu szczypać się z mniejszymi dawkami. Z tak krótkim czasem działania lepiej raz, a dobrze przykurwić.

Dłużej działające dysocjanty to już inna para kaloszy. Zwłaszcza jak cechują się bogatszą farmakologią. Dobrym przykładem jest tu DXM, który osobiście trawię tak do poziomu między 2 a 3 plateau maks, jazdy na wyższych "stopniach wtajemniczenia" szybko mi zbrzydły.
Anarchizm, nihilizm, prymitywizm: 3 słowa najlepiej oddające mój światopogląd i moje jestestwo.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
  • 100 / 20 / 0
Czy ktoś zauważył u siebie problemy z pęcherzem po ketaminie? Podobno keta potrafi go bezpowrotnie uszkodzić i zmniejszyć jego objętość... ogólnie to strasznie chujowa opcja, ale pytanie jak duże jest ryzyko? Ktoś się pochwali sikaniem jak dziadek?;)
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3182 / 898 / 5
Musisz walić dużo i przez dłuższy okres czasu. To nie tak, że sobie w weekendy pociągniesz kreskę i po zabawie. Trzeba się serio postarać.
Tutaj masz fajny post o tym:
https://www.reddit.com/r/ketamine/comme ... formation/
Ostatnio zmieniony 21 maja 2020 przez DzoBajden, łącznie zmieniany 1 raz.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.